Tutu: "Takımıza inanıyoruz ve güveniyoruz.."

17.08.2015 - 18:40 | Son Güncellenme: 17.08.2015 - 18:40

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Erkurt Tutu, Altınordu maçını 4-0 kazanmalarına ilişkin, "Lige 4-0 gibi farklı bir galibiyetle başlamak çok güzel" dedi.

Tutu, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda oynadıkları Altınordu maçını değerlendirdi. 

Altınordu ile Denizli'de çok sıcak ve nemli bir havada zorlu bir maç oynadıklarını hatırlatan Tutu, "Lige 4-0 gibi farklı bir galibiyetle başlamak çok güzel. İnşallah galibiyet serisi yakalarız ve bu galibiyetlere devam ederiz. Biz takımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Başarı şehirde birlik ve beraberliği getiriyor. Birlik ve beraberlik de başarıyı getiriyor ve finale ulaşmamızı sağlıyor" diye konuştu.

Transfer çalışmasını teknik direktör Ümit Özat'ın istediğine göre yapacaklarını belirten Tutu, "Önümüzdeki günlerde hocamızla transfer konusunda görüşme gerçekleştireceğiz. Bundan sonra tamamen teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda çalışma yapacağız. Eğer hocamız gerekli görürse kulübün ekonomik dengesini bozmadan oyuncu transfer edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Samsunspor'un sağlık sponsorluğunu Medikal Park Samsun Hastanesi üstlendi. Kulüp başkanı Tutu ve hastane yöneticileri arasında sponsorluk protokolü imzalandı. 

Senin için hazırladığımız haberler