Twitter paylaşımı nasıl düzeltilir? Twitter paylaşımı düzenleme özelliği

05.03.2021 - 17:11 | Son Güncellenme: 05.03.2021 - 17:18

Twitter artık atılan paylaşımları düzenleme seçeneği getiriyor. Yanlışlıkla atılan paylaşımları tekrar düzenleyerek paylaşımın durmasını sağlayacak. Bununla birlikte kullanıcılar Twitter paylaşım düzenleme ve Twitter tweet düzenleme nasıl olur gibi meraklanmaya başladı. tweeti düzeltme özelliğinin denemeleri başladı. İşte Twitter paylaşım düzenleme özelliği...

Twitter paylaşımı nasıl düzeltilir? Twitter paylaşımı düzenleme özelliği

Twitter paylaşım düzenleme gündeme geldi. Kullanıcılar hatalı attığı paylaşımları tekrar düzenlemek isterken böyle bir özelliği olmaması nedeniyle atılan paylaşımı silip tekrar paylaşmak zorunda kalıyordu. Facebook'un daha önce getirdiği paylaşım düzenleme özelliği artık Twitter üzerinde de kullanıma açılacak. İşte detaylar...

Tweet düzenleme nasıl ne zaman olacak?

Twitter paylaşım düzenleme özelliğini bazı ülkelerde kullanıma açtı ve denemelerini yapmaya başladı. Kullanıcılar tarafından denenmesini sağlayan paylaşım için denemeler sonlandıktan sonra Türkiye gibi birçok ülkede de kullanıma açması bekleniliyor.

Bazı kullanıcılar ise paylaşımların düzenlenmesini istemiyorlar. Düşünceleri ve katıldıkları paylaşımları RT yaptıktan sonra değiştirip istemedikleri konuya çevrilir diye korkuyorlar. Bu özelliğin ise belirli bir süre içinde gerçekleşmesi bekleniliyor. Facebook gibi istediğiniz zaman değil belirli bir dakika içinde düzenleme şansı vermesi bekleniliyor. Twitter bu konu hakkında tepki almasından sonra kullanıcılara belirli bir dakika vereceğini de duyurdu.

Twitter düzenleme bazı ülkelerde kullanıma açıldı. Paylaşımı düzenlemek için paylaşımı yaptıktan birkaç dakika sonra yapması gerekiyor. Gün içinde veya başka bir gün paylaşımı düzenleme seçeneği aktif olarak denemelerden kaldırıldı.

Senin için hazırladığımız haberler