Tyler Ennis: ''Ayağımın kırıldığını o an anlamadım.''

23.10.2018 - 22:39 | Son Güncellenme: 23.10.2018 - 22:39

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde önceki gün oynanan Arel Üniversitesi Büyükçekmece-Fenerbahçe maçında sol ayak ve kaval kemiği kırılan sarı lacivertlilerin Kanadalı yıldızı Tyler Ennis yaşadıklarını ameliyata girmeden önce arkadaşlarıyla paylaştı.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde Büyükçekmece’nin oyuncusu Malcolm Armstead’a takılarak yere düşen 24 yaşındaki Tyler Ennis, ayağında çok şiddetli bir acı hissettiğini ancak kırıldığını kesinlikle anlamadığını belirtti.
 
Tyler’ın, “O sırada bizim benchte oturan takım arkadaşım Joffrey Lauvergne’i gördüm. İki eliyle kafasını tutmuş, bana doğru dehşet içinde bakıyordu. O an kötü bir şey olduğunu anladım. Daha sonra Gigi’yi (Datome) gördüm ve o da ağzı açık, gözleri büyümüş halde bana bakıyordu. Sonrasını gerçekten hiç hatırlamıyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 

Ennis’in talihsiz sakatlığının ardından F.Bahçe’nin yeni bir transfer çalışmasına girişip girişmeyeceği ameliyat sonrası doktor raporlarına bakılarak karara bağlanacak. Obradoviç ve yönetici Semih Özsoy’un görüşmesi sonrası strateji netleşecek. (Hürriyet)

Senin için hazırladığımız haberler