Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Thomas Lemar'ı transfer etmek istiyor

Ali Bozkurt
24.05.2024 - 17:38 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 17:43

Süper Lig devleri Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Atletico Madrid'den ayrılması muhtemel olan Fransız yıldız futbolcu Thomas Lemar'ı transfer etmek istiyor. Detaylar...

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Thomas Lemar'ı transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, İspanya devi Atletico Madrid'den ayrılması gündeme gelen Fransız yıldız futbolcu Thomas Lemar'ı transfer etmek istiyor. Detaylar...

Süper Lig devlerine önerildi

Akşam'da yer alan habere göre; Atletico Madrid cephesinin, Lemar'ı gözden çıkardığı aktarıldı. Madrid ekibi yaz aylarında Lemar ile ayrılık kararı aldığını açıkladı. Bu gelişmenin ardından yıldız futbolcunun menajerler vasıtasıyla Süper Lig devleri Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye önerildiği kaydedildi.

Fenerbahçe devreye girdi

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise, 28 yaşındaki Fransız futbolcu için Fenerbahçe'nin girişimlerde bulunduğu ifade ediliyor..

Galatasaray ve Beşiktaş'ta devreye girebilir

Ayrıca önümüzdeki günlerde sarı lacivertlilerin ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın da bu transferde rakip olarak öne çıkması bekleniyor.

3 maçta görev aldı

Yıldız futbolcu yaşadığı büyük sakatlık sebebiyle La Liga'da bu sezon yalnızca 3 maçta toplam 167 dakika forma giyebildi.

Senin için hazırladığımız haberler