Üç büyüklerden Zafer Bayramı kutlaması

30.08.2018 - 14:01 | Son Güncellenme: 30.08.2018 - 14:01

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Zafer Bayramı için mesaj yayınladılar

Türk futbolunun üç büyükleri olarak bilinen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Türkiye Futbol Federasyonu da bu tarihi günü unutmadı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla paylaşılan mesajlar şöyle:

Türkiye Futbol Federasyonu

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, istiklal mücadelesini Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile taçlandırarak vatan topraklarımızı düşman işgalinden kurtarışının yıl dönümü, birlik ve beraberlik destanı yazan ulusumuzun onur, gurur ve iftihar günüdür. Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlarken, büyük zaferin 96'ıncı yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz."

Galatasaray

"Bugün; ulusumuzun birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya gösterdiği Büyük Taarruz Zaferi'nin 96. yıldönümü...Galatasaray Spor Kulübü olarak biz de bu büyük zaferin 96. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz."

Fenerbahçe

“Milletimizin bir ve bütün olma ruhu ile tüm olumsuzluklara karşı koyduğu, vatanımızın düşman işgalinden kurtulduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın, 96. yıldönümü kutlu olsun.

Bu mücadelenin başkomutanı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan uğruna canını veren aziz şehitlerimizi, sonsuz saygı ve rahmetle anıyoruz.”

Beşiktaş

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinden Başkan Fikret Orman'ın imzasıyla yayımlanan mesajda ise şu ifadeler yer aldı:

"Şanlı Türk tarihinin dönüm noktalarından 30 Ağustos Zaferi'nin 96. yılını kutladığımız bugün; milletimiz için gurur ve iftihar günüdür...

İstiklal mücadelemizi başarıya taşıyan, aziz vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu simgeleyen 30 Ağustos Zaferi, aynı zamanda milletimizi birleştiren büyük bir zaferdir.

30 Ağustos 1922'de milletimizi zafere ulaştıran birlik-beraberlik ve kardeşlik ruhuydu... 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlarken, milletimizin inanç ve kararlılığının her türlü sorunu çözmeye muktedir olduğunu da hatırlatmak isterim.

30 Ağustos'un övünç kaynağımız olmasını sağlayan En Büyük Beşiktaşlı Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarıyla birlikte, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler