Fenerbahçeli Basketbolcuların Antrenmandaki Görüntüleri Gündeme Oturdu

11.02.2022 - 16:20 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 21:41

Basketbol THY Avrupa Ligi'ndeki son 10 maçın 9'unu kazanan Fenerbahçe eski günlerine dönüşün sinyallerini verirken, basketbolcuların antrenmandaki görüntüsü gündem oldu.

Fenerbahçeli Basketbolcuların Antrenmandaki Görüntüleri Gündeme Oturdu

AJANSSPOR HABER

Sarı lacivertliler Avrupa Ligi'nin son hafta maçında sahasında tarihi bir galibiyete imza atmıştı. Real Madrid'i 66-51 mağlup eden Fenerbahçe yaptığı savunmayla İspanyol rakibinin ilk yarıda sadece 17 sayı atmasına izin verdi. Real Madrid ilk yarıda sadece 17 sayı bularak tarihinin Avrupa Ligi'ndeki bir devre atılan en düşük sayısını kaydetmiş oldu.

Fenerbahçe'nin yüz akı oldu

Basketbol Süper Ligi'nde de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe Erkek Basketbol takımı, erkek futbol takımının tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşadığı sezonda, sarı lacivertli taraftarların sevinç kaynadığı oldu.

Ligde lider olan tek Fenerbahçe takımı

Fenerbahçe'de erkek basketbol takımının dışında, başta erkek futbol takımı olmak üzere futbol, basketbol ve voleybol branşlarında şu an ligde liderlik koltuğunda oturmuyor. Kadın Futbol Takımı liginde ikinci, Kadın Basketbol Takımı üçüncü, Kadın Voleybol takımı dördüncü, Erkek Voleybol Takımı ise üçüncü sırada yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Real Madrid Fenerbahçe duvarının altında kaldı!
Habere Git

Antrenmandaki görüntü çok beğenildi

Real Madrid maçını kazanarak büyük moral bulan Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın dün yaptığı antrenmandaki bir görüntüsü sosyal medyada ilgi gördü.

Senkronize hareketler bunlar

Antrenmanın son bölümünde bütün oyuncular ellerine iki top alarak saha ortasında çember oluşturdu. Sarı lacivertli basketbolcular senkronize biçimde hem ellerindeki topları sektirdi hem de dönmeye başladı. Oyuncuların birlikte yaptıkları bu hareket ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu.

"Metnini size bırakıyoruz"

Bu görüntü Fenerbahçe Beko'nun resmi sosyal medya hesabından "Bu videonun post metnini size bırakıyoruz" notuyla paylaşıldı. Binlerce beğeni alan paylaşıma bir çok da yorum geldi. 

Ücretsiz psikoterapi

Fenerbahçeli basketbolcuların videosunun yer aldığı paylaşıma sarı lacivertli taraftardan ilginç yorumlar geldi. Bir kullanıcı video için 'zikirtime' yakıştırmasını yaparken, spor muhabiri Fatih Saboviç'te 'Ücretsiz psikoterapi' yorumunu yaptı. İşte paylaşıma gelen yorumlardan bazıları:

'Millet ne güzel basketbol izliyor mükemmel takım, mis gibi atmosfer. Biz de düştük futbol belasına. Allah her geçen gün bu da olmaz dediğimizi olduruyor'

'Rüya Takım'

'Şu an Türkiye'deki tek güzellik sizsiniz'

'Fenerbahçe rakipleriyle oynuyor'

'Keyfimiz yerinde'

'Rap-rap-rapaiç….yahu yine futbola bağladık, kusura bakma admin'

'Fener Of The Dance'

'Keyifler gıcır. Şıkır şıkırız'

'Uyumun Zirvesi'

'İdmanları izlemek için nereye başvuruyoruz'

Senin için hazırladığımız haberler