Ajansspor

UEFA 3 yıl ceza istedi

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Başkan Özbek'in, "UEFA, 1 1 yıl men cezası istiyor" şeklindeki açıklamasına karşın durumun bundan da kötü olduğu ortaya çıktı

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 42 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
UEFA 3 yıl ceza istedi
UEFA 3 yıl ceza istedi

UEFA 3 yıl ceza istedi

Galatasaray'ın UEFA'dan aldığı 1 yıl Avrupa'dan men cezası kulübün ileri gelenleri tarafından ağır bulunmasına karşın çok daha büyük bir tehlikeden dönüldüğü öğrenildi. Başkan Dursun Özbek'in daha önce, "UEFA, 1 1 yıl Avrupa men cezası istiyor" şeklinde açıklama yapmasına karşın Disiplin Komitesi'nin, 2 1 yıl men cezası ve 10 milyon euro para cezası ön gördüğü kaydedildi. 

2 YIL SÜRE TALEP ETTİ 
Başkan Özbek'in, gazetecilerle yaptığı sohbetin ortaya çıkmasıyla durumunun daha da vahim olduğu anlaşılırken başkan ayrıca, UEFA hakem heyetine yaptığı konuşmayla ilgili de bilgi aktardı. Galatasaray'ın marka değerinden bahseden Özbek'in, "Siz Galatasaray'ın önemli bir marka olduğuna inanıyorsanız, ben de en büyük sözü veriyorum. Ben bu borçların hepsini kapatacağım. Sizden 2 yıl daha izin istiyorum. Bunu yapamazsam en ağır cezaları verebilirsiniz" dediği kaydedildi.

Fotomaç

 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...