UEFA açıkladı: Konyaspor Vaduz saha kararı
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Konya 5. İslami Dayanışma Oyunları açılış seremonisi sebebiyle zarar gören Konya Büyükşehir Belediye Stadyum zemininde bir sorun olmadığı ve Vaduz maçının oynanacağı öğrenildi

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Konya’da yapılmakta olan 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın açılış töreni nedeniyle zemin üzerinde günler süren hazırlıklar ve ardından gerçekleştirilen tören sonrasında Konyaspor’un maçlarını oynadığı Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nun zemini Futbol oynanamaz hale gelmişti.
Zemin oynamaya müsait
Bu olayın sonrasında UEFA yetkilileri stadyum zemininde yaptığı incelemelerde 'Zeminde futbola engel teşkil edecek yıpranma yok' şeklinde ortak karar aldı. Böylece Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda yarın oynayacağı Vaduz maçını kendi stadyumunda oynayabilecek.





