UEFA’dan Atilla Karaoğlan’a görev
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu maçında görev yapacak.

- Haberin Kaynağı:
- IHA
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Kazakistan ile Slovakya takımları arasında 27 Mart Cuma günü oynanacak müsabakada görev yapacak.
UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda Kazakistan ile Slovakya takımları karşı karşıya gelecek. Müsabakayı FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.
Kazakistan'ın Türkistan kentinde Türkistan Arena Stadyumu'nda 27 Mart Cuma günü TSİ 18.00'de başlayacak müsabakada Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Candaş Elbil yapacak. Müsabakada Ayberk Demirbaş ise 4. hakem olarak görev yapacak.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler yükleniyor...




