Trabzonspor-Antalyaspor Maçı Sonrası Uğurcan Çakır Açıklama Yaptı

Akın Ungan
01.03.2022 - 22:54 | Son Güncellenme: 01.03.2022 - 23:01

Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Antalyaspor ile karşılaşan Trabzonspor maçı 2-0 kazandı. Maçın ardından Uğurcan Çakır ve Berat Özdemir açıklama yaptı.

Trabzonspor-Antalyaspor Maçı Sonrası Uğurcan Çakır Açıklama Yaptı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Trabzonspor, Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelenin kazananı Bordo-Mavili ekip oldu. Karşılaşmanın ardından Fırtına'nın kaptanı Uğurcan Çakır ve Trabzonspor'un 2. golünü kaydeden Berat Özdemir, açıklamalarda bulundu.

"Trabzonspor'un olduğu her yerde hedef vardır"

Uğurcan Çakır, "Kendimle ilgili konuşmak istemiyorum. Takım halinde çok iyi mücadele ettik. Trabzonspor'un olduğu yerde her zaman hedef vardır. Kupa da hedeflerimizden bir tanesi." ifadelerini kullandı.

"Uzun yıllar Trabzonspor'da forma giyebilirim"

Açıklamalarına devam eden file bekçisi, "Amatör ruhla oynuyorum, kaleyi aldığımdan beri. Taraftarın ne hissettiğini küçük yaştan beri hissediyorum. Sahaya çıktığımda da elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İnşallah uzun yıllar Trabzonspor'da forma giyebilirim." şeklinde konuştu.

"Hayaller var tabii, bakacağız"

Uğurcan Çakır'ın "İnşallah uzun yıllar Trabzonspor forması giyebilirim" sözünü tekrar kendisine yönelten muhabire yanıt veren Bordo-Mavililer'in kaptanı, "Hayaller var tabii, bakacağız." dedi.

"Çok daha güzel günler göreceğiz"

Trabzonspor'un 2. golünü atan Berat Özdemir, "Taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler. Bu sene özel bir sene. Umarım çok daha güzel günler göreceğiz ve onları mutlu edeceğiz. Hamsik, müthiş bir karakter. Onun her halinden tat almaya bakıyorum. Bizi çok mutlu ediyor." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler