"Ülke olarak kaosu çok seviyoruz..."

10.06.2017 - 23:02 | Son Güncellenme: 10.06.2017 - 23:02

"Ülke olarak kaosu çok seviyoruz..."

AJANSSPOR - Akhisar Belediyespor teknik direktörü Okan Buruk, beIN Sports televizyonuna özel açıklamalarda bulundu.

"İzmir şehrinin tekrar Süper Lig'de olması..."

"Göztepe'yle iyi başlamıştık. Süper Lig'e geri dönmeleri bizim için çok büyük bir mutluluk oldu. Hakettikleri bir yere geldiler. İzmir şehrinin tekrar Süper Lig'de olması değerli. Sezon başında kadrosunu kurduğumuz, büyük bölümünde beraber olduğumuz Göztepe'nin ligde olması çok güzel."

"Tabii biz de bir şeyler yaptık ama..."

Her hoca için iyi veya kötü giden zamanlar oluyor. Düşüşler çıkışlar oluyor. Tolunay ve Cihat hocanın hazırladığı çok iyi bir kadro vardı. Bizde ne değişti: biraz saha yerleşimlerini değiştirdik, hücum anlayışımızı değiştirdik. Vaz Te ve Cikalleshi'yi oynatarak daha hücumcu olduk. İyi bir 11 kurduk ve bununla devam ettik. Yerleşimimi oturtmamız iyi oldu. Kendi analizimizi ve rakip analizini iyi yaptık ve ligin sonunda kaliteli bir takım oluşturduk. Tabii biz de bir şeyler yaptık ama oyuncularımın performansı çok iyiydi. Bir süre sonra 85. dakikada oyundan çıkan oyuncunun bile morali bozuluyordu.

"Yabancı oyuncularımızın hepsi..."

"Yabancı oyuncularımız hep yükselişe geçti. Hepsi aslında çok iyi oyunculardı ama istedikleri seviyede değillerdi. Takım sistemi oturunca, onlara da biraz özgüven verince performansları arttı."

"Miguel Lopes için her şeyi yapacağız..."

"Miguel Lopes ile görüşmelerimizi yaptık. Sporting Lisbon'un oyuncusu. O yüzden önce onların bırakması lazım. Biz oyuncuyu çok istiyoruz. Onun için her şeyi yapacaz. Benden izin istedi tatil için. Temmuz'da geri geleceksen vereyim izni dedim (gülüyor). O da çok gelmek istiyor."

"Cikalleshi Başakşehir'in oyuncusu..."

Cikalleshi Başakşehir'in oyuncusu. Başaksehir'le antrenmanlara çıkmaya baslayacak. Daha sonra ne olur bilmiyorum. Şu anda yapacak bir şey yok. Daha sonra bir fırsat çıkarsa tekrar temasa geçeriz. Aslında ben bütün takımla devam etmek isterim.

Listemizde Fenerbahçe'den oyuncu yok.

"Ülke olarak kaosu çok seviyoruz..."

Arda'nın Milli Takım ve ülke sevgisini tartışamayız. İnsan olarak da çok değerli bir insandır. Çevresini korur. Futbocluların bazı hatalı, yanlış tavırları olabilir. yanlış yaptığını hepimiz biliyoruz. Ancak futbolcuların üstüne de çok gidiyoruz. Sonuçta Arda, bir Barcelona forması giymiş, bizi gururla temsil etmiş ve çıtayı yükseltmiş biri. Sahip çıkmalıyız. Tabii ki yanlış yaptığını biliyoruz. Ülke olarak kaosu çok seviyoruz.

"Arda'nın üstüne çok gidilmemeli..."

Futbolun, futbol dışı olaylarla anılmasını istemiyoruz. Ben iki tarafında kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Konuyu çok net bilmediğimiz için çok yorum yapmak istemiyorum. Arda çok değerli bir oyuncu, bu yüzden Arda'nın üstüne çok gidilmemeli.

Senin için hazırladığımız haberler