Uluslararası Buz Hokeyi Turnuvası, İstanbul'da yapıldı

23.04.2018 - 17:05 | Son Güncellenme: 23.04.2018 - 17:05

 Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iş birliğiyle düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Buz Hokeyi Turnuvası, İstanbul'da yapıldı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Silivrikapı Buz Pisti'nde 12 yaş altındaki çocuklara özel düzenlenen turnuvaya 5 ülkeden 21 takım ve 300 çocuk katıldı.

Turnuvada, Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Sırbistan, Bosna Hersek ve Ukrayna'dan çocuklar yer aldı. Turnuva için farklı ülkelerden İstanbul’a gelen çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kültürel turlara katılıp İstanbul'u gezdi.

Arnavutköy'de Su Sporları Festivali

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İstanbul'da Arnavutköy Belediyesi tarafından da Su Sporları Festivali düzenlendi. 

Arnavutköy Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Arnavutköy Olimpik Kapalı Yüzme Salonu'nda gerçekleştirilen festival, serbest ve sırtüstü yüzme ile su topu kategorilerinde 120 çocuğun katılımı ile gerçekleştirildi. Yarışmalarda dereceye girenlere madalya ve sürpriz hediyeler verildi. 

 

Senin için hazırladığımız haberler