Ümit Özdağ: "Fenerbahçe Maçına Gidip "İstifa" Diye Bağıracağım"

İsa Kethüda
03.03.2023 - 15:11 | Son Güncellenme: 03.03.2023 - 16:04

Son dakika haberleri... Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gündeme dair açıklamalar yaptı. Özdağ, Fenerbahçe ile ilgili de konuştu. İşte detaylar...

 Ümit Özdağ: "Fenerbahçe Maçına Gidip "İstifa" Diye Bağıracağım"

AJANSSPOR-HABER

Zafer Partisi (ZP) Genel Başkanı Ümit Özdağ, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu. Özdağ, yarın Kayserispor-Fenerbahçe maçına gideceğini ve hükümet istifa diye bağıracağını söyledi. 

"Maçı izlemeye gideceğim ve Fenerbahçe taraftarı bu maça giremeyecek"

Yarın Kayseri'de maça gideceğini söyleyen Özdağ, "Yarın Kayseri'de olacağım. Maçı izlemeye gideceğim ve Fenerbahçe taraftarı bu maça giremeyecek. 13 milyon tane sığınmacının Türkiye'ye girmesine izin veren hükümetin Fenerbahçe taraftarının stadyuma girmesine izin vermemesi nasıl bir ülkede yaşadığımızı gösteriyor.

"İstifa diyorlar, bundan doğal bir şey yok"

Hükümeti protesto etmişler... Büyük bir travma yaşıyor toplum. İnsanların büyük tepkileri var. Afete yol açan kötü koordinasyondan dolayı, İstanbul'da yaklaşan deprem endişesinden dolayı maçın kısa bölümünde hükümet istifa diyorlar. Bundan doğal bir şey yok. Bunu kabul edeceksiniz.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe işlem yapılan taraftarlar için harekete geçti! 40 avukat...
Habere Git

"Ne zaman AKP eleştiriliyor o zaman siyaseti sokmayın diyorlar"

Camiye siyaseti sokuyorlar, AKP'nin arka bahçesi yapıyorlar. Orduya, yargıya siyaseti sokuyorlar, AKP lehine spora da siyaseti sokuyorlar. Ne zaman AKP eleştiriliyor o zaman siyaseti sokmayın diyorlar. Bu kadar siyasi ahlaksızlık yok. Fenerbahçe taraftarını yıldırmaya çalışarak Beşiktaş başta olmak üzere diğer takımlara sizin de başınıza aynı şey gelir demek istiyorlar.

"Fenerbahçe taraftarını kendi stadyumuna da mı sokmayacaksınız?"

Fenerbahçe taraftarını kendi stadyumuna da mı sokmayacaksınız? Kayserispor'un AKP'li yöneticileri AKP'den istifa edecekler mi? Bu gerçekten taraftara yapılmış saldırıdır. Taraftardan korkmadır. İçişleri Bakanının açıklaması oldu; gerekirse oraya gelir canınıza okurum diye... Bir içişleri bakanının kullanacağı söz değil bu.

"Fenerbahçe seyircisinin Anayasal hakları ihlal ediliyor"

Fenerbahçe seyircisinin Anayasal hakları ihlal ediliyor. İsterseniz ülkenin de adını değiştirip Kuzey Kore koyalım. Fenerbahçe üzerinden bütün takımlara ve muhalefete gözdağı veriyor. Bunu daha önce FETÖ denedi. Fenerbahçe'nin başkanının hapse attılar, Fenerbahçe'yi yıldırmadı ve FETÖ'yü yenerek başkanını dışarı aldı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ayrılacak oyuncular belli oldu! Jesus biletlerini kesti...
Habere Git

"Futbolu da online oynatın o zaman"

Futbol seyircisinin görüşüne saygı duysunlar. Üniversiteleri kapatıyorlar, neden? Öğrenciler bir araya gelmesinler diye. Futbolu da online oynatın o zaman.

"Hükümet istifa demek ya da bravo demek görüş beyanıdır"

Orada bağıranlar provokatör değil. Hükümet istifa demek ya da bravo demek görüş beyanıdır. Provokasyon, Anıtkabir'de Erdoğan lehine attırtmak provokasyondur. Futbol seyircisinin görüşünü açıklaması, hükümetin başarısızlığını söylemesi provokasyon değildir. Vatandaşın susmasını istiyorlar. İşlerine gelmezse seçimleri de seçmensiz yapmak isteyebilirler.

"Yarın maçta olacağım ve hükümet istifa diye bağıracağım, hadi bakalım"

Terörist muamelesi yapıyorlar protesto yapanlara. Herkesi yıldırmak istiyorlar. Yarın maçta olacağım. Şükrü Sina Gürel ile birlikte orada olacağım ve hükümet istifa diye bağıracağım, hadi bakalım.

İlgini Çekebilir
Mahkeme kararı bozdu! Kayseri maçında F.Bahçe taraftarı yok
Habere Git

Kayserispor taraftarının tamamı hükümet yanlısı mı? Hükümete desteği olan varsa onlar da destek verirler, alkışlarlar" dedi. 

"Sayın Bahçeli yanlış yerden istifa etti"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş üyeliğinden istifasını da değerlendiren Özdağ, "Sayın Bahçeli yanlış yerden istifa etti. Keşke hükümetten istifa etseydi, Türkiye'ye faydası olurdu" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler