Ümit Şengül: “Güçlü bir takıma karşı kazandık"

13.12.2020 - 23:07 | Son Güncellenme: 13.12.2020 - 23:07

TFF 1. Lig’in 14. haftasında Giresunspor, Adana Demirspor’u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Ümit Şengül ve Ümit Özat maçı değerlendirdi. İşte teknik adamların açıklamaları.

TFF 1. Lig’in 14. haftasında Giresunspor, Adana Demirspor’u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından teknik adamlar maçı değerlendirdi.

Şengül: “Güçlü bir takıma karşı kazandık"

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, “Güçlü bir takıma karşı kazandık. Son 7 haftadır kaybetmeyen son 3 haftadır kazanan Giresunspor var. Canla başla mücadele eden oyuncularımıza teşekkür ederim. Rakibimiz ciddi bir rakipti. Bu maçları mücadele ederek kazanmayı bildik. Eksikliklerimiz vardı. Oynayan arkadaşlar onları aratmadı. Bizim ciddi hedeflerimiz var. Giresun halkının bir hayali var. Bu kadro ile bunu gerçekleştireceğimize inancımız var. Her maç bizim için önemli. Yolun sonunda gülen taraf biz olacağız diye düşünüyoruz” dedi.

Özat: “Konuşacak pek bir şey yok"

Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Ümit Özat ise, “Konuşacak pek bir şey yok. Giresunspor’u tebrik ediyorum. Yakın bir zamanda aynı hikayeyi yaşadık. Yediğimiz gol kalecinin bariz hatası. Bu oyunun karşılığı bu değil. Hep beraber şapkamızı önümüze koymalıyız. Nerede eksik var onları düzeltmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler