Ümraniyespor, yarı finale kadar nasıl geldi? Fenerbahçe, Trabzonspor...

27.02.2019 - 01:34 | Son Güncellenme: 27.02.2019 - 01:34

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 0-0'ın rövanşında Trabzonspor'u 3-1 yenen Ümraniyespor, yarı finale yükseldi. Peki Ümraniyespor Ziraat Türkiye Kupası'na kadar nasıl geldi? İşte detaylar...

3. Tur'da rakip Erzin Belediyespor

Spor Toto 1. Lig ekibi Ümraniyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Erzin Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı ve maçı 4-1 kazandı.

4. Tur'da rakip Erzincanspor

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında 24 Erzincanspor'u sahasında konuk eden Ümraniyespor sahadan 5-1 gibi farklı bir skorla ayrıldı.

5. Tur'da rakip 1461 Trabzon'du...

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında sahasında Trabzonspor'un pilot takımı olan 1461 Trabzon ile eşleşen Ümraniyespor ilk maçı kendi sahasında 4-1 kazanırken ikinci maçı deplasmanda 3-1 kaybetmesine rağmen son 16 turuna kalmayı başarmıştı.

Son 16 Tur'da rakip Fenerbahçe

Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe ile ile Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda karşılaşan Ümraniyespor her iki maçta da Fenerbahçe'yi 1-0'lık skorla mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek finalde rakip Trabzonspor

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek finalinde Trabzonspor ile eşleşen Ümraniyespor,ilk maçı deplasmanda oynadı ve 0-0 berabere kaldı. İkinci maçı kendi sahasında oynayan İstanbul ekibi karşılaşmayı 3-1 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.

Yarı finale kadar kaç gol attı?

Spor Toto 1. Lig ekibi Ziraat Türkiye Kupası'nda oldukça başarılı bir performans ortaya koydu. Ümraniyespor yarı finale kadar oynadığı 8 karşılaşmada 19 gol attı sadece 16 gol yedi.

Kupa'da Trabzon'un pilot takımına kaybettiler

Trabzonspor'u çeyrek finalde saf dışı bırakan Ümraniyespor, kupada Trabzonspor'un pilot takımı olan 1461 Trabzon'a kaybetti. (3-1) İstanbul ekibi bir kez berabere kalırken 6 kez de galibiyet aldı.

AJANSSPOR-DETAY HABER

Senin için hazırladığımız haberler