Alanyaspor'dan Umut Güneş, Galatasaray Maçı Sonrası Konuştu

17.01.2023 - 23:07 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 00:05

Ziraat Türkiye Kupası'nda Alanyaspor, Galatasaray'a 2-1 kaybederek son 16'da elendi. Maçın ardından Alanyaspor'dan Umut Güneş ve Arnaud Lusamba açıklama yaptı.

Alanyaspor'dan Umut Güneş, Galatasaray Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele nefes kesti. Alanyaspor, Galatasaray karşısında 2-1 kaybetti. Maçın ardından Umut Güneş ve Arnaud Lusamba açıklamalarda bulundu.

Güneş: "Gol olmayınca oyundan koptuk"

Umut Güneş, "Maça iyi başladık. İlk başta çok net pozisyonlar bulduk. Onları gol yapabilseydik çok değişik bir gidişat hal alacaktı maç. Gol olmayınca sonra oyundan koptuk biraz. 2. golü de yedik" ifadelerini kullandı.

"Verilmeyen penaltı verilseydi..."

Sözlerine devam eden Umut Güneş, "2. yarı biraz daha bastırdık, golü de bulduk. Kötü bir maç değildi bizim açımızdan. Verilmeyen penaltı verilseydi çok daha değişik şeyler olabilirdi ama olmadı. Üzgünüz" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Farioli'den hakeme isyan: Penaltı, kartlar...
Habere Git

Lusamba: "Aslında maça çok iyi başladık"

Arnaud Lusamba, "Aslında maça çok iyi başladık, çok fazla şans bulduk ama maalesef bunları gole çeviremedik. Tabii ki rakibimizin de çok iyi oyuncuları var, onlar gole çevirdiler. Tabii ki devam edeceğiz, yapacak bir şey yok" açıklamasını yaptı.

Farioli de hakeme isyan etti

Umut Güneş'in ardından maçın hakemi Volkan Bayarslan'dan şikayetçi olan bir diğer isim ise Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli oldu. İtalyan teknik adam, Bayarslan'ın penaltılarını vermediğini ve Galatasaraylı oyunculara kart göstermediğini savundu.

Umut Güneş'in bu sezonki performansı

Alanyaspor forması ile bu sezon 17 karşılaşmada görev alan Umut Güneş, gol katkısı sunamazken, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. 22 yaşındaki orta saha, 3 mücadelede sarı kart gördü.

Lusamba'nın bu sezonki performansı

Lusamba, bu sezon Alanyaspor'da 17 maça çıktı. 1 kez gol sevinci yaşayan 26 yaşındaki orta saha oyucusu, 2 defa da asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler