Umut Meraş: "Elimizden geleni yaptık ama bir türlü sonunu getiremedik"

18.03.2019 - 00:33 | Son Güncellenme: 18.03.2019 - 00:33

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Bursaspor'u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından beIN Sports'a konuşan Umut Meraş ve Saivet'in açıklamaları şu şekilde:

"Elimizden geleni yaptık ama bir türlü sonunu getiremedik"

Umut Meraş, "Maça çok iyi başladık. Elimizden geleni yaptık ama bir türlü sonunu getiremedik. 45. dakikada yediğimiz gol motivasyonumuzu düşürdü. Elimizdeki maçı resmen verdik. Üzgünüz, diyecek bir şey yok. Takımda özgüven kaybı yok ama pozisyon icabı stres var. Bu stresi kaldırabilecek oyuncularımız var. Soyunma odasında kazanmamız gereken maç olduğunu konuşmamıştık. Milli aradan sonra maçımızı kazanarak Bursa’ya dönmek istiyoruz." dedi.

"Kontrolü kaybettik"

Saivet, "Maça oldukça iyi başladık. İki tane çok iyi üretilmiş gol bulduk. Daha sonra kontrolü kaybettik. Bu da maçın kaybına sebep oldu. Ben konsantrasyon eksikliği olduğunu düşünmüyorum. Ligin üst sırasındaki takımlara karşı oynadığınız zaman en küçük detay bile fark yaratabiliyor. Alt sıralardan kurtulmak istiyorsak bu detaylara daha çok dikkat etmeli ve eforumuzu maksimumda tutmalıyız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler