Umut Meraş'tan Gazişehir maçı açıklaması!

12.05.2018 - 16:59 | Son Güncellenme: 12.05.2018 - 16:59

TFF 1.Lig'in tamamlanmasının ardından play-off eşleşmelerinde ilk maçlar oynandı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor evinde  Ümraniyespor'u 4-3 mağlup ederken,  Boluspor ise deplasmanda Gazişehir'e son dakika golüyle 1-0 mağlup oldu.

Gazişehir-Boluspor maçına hakem Özgür Yankaya'nın kararları damga vururken, Boluspor'un başarılı futbolcusu Umut Meraş Ajansspor'a özel açıklamalarda bulundu. Umut Meraş'ın açıklamaları şu şekillde:

'Hakem tüm takdir haklarını Gazişehir adına kullandı'

‘1-0 yenildik ama hakemin yaptığı bizi daha da hırslandırdı. Hakem maçın başından sonuna kadar tüm takdir haklarını Gazişehir adına kullandı. Pozisyonlara itiraz için gittiğimiz zaman bizlere ikinci maçın da olduğunu, kasmaya gerek olmadığını söyledi. Ben de ‘Ne alakası var’dedim. Böyle saçma bir şey mi var?’

'Taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var'

‘İkinci maç için taraftarlarımızın stadı doldurmasını diliyorum. Play-off’larda önce Gazişehir'i geçip, sonra da Bursa'da final oynamak istiyoruz. Bunun için taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var.'

TFF 1.Lig play-off karşılaşmalarında rövanş mücadeleleri 15 Mayıs Salı günü oynanacak. Ümraniyespor evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırlarken, Gazişehir ise Bolu deplasmanında mücadele verecek. Turu atlayan takımlar 19 Mayıs Cumartesi günü Bursa'da final oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler