Ünlü basketbolcu kritik ameliyatı atlattı! Beyin kanaması geçirmişti

13.06.2021 - 16:41 | Son Güncellenme: 13.06.2021 - 16:44

Bayern Münih basketbol takımının yıldız oyuncularından Paul Zipser, başarılı bir beyin ameliyatı geçirdi. İşte Zipser'in son durumu ile ilgili detaylar…

Ünlü basketbolcu kritik ameliyatı atlattı! Beyin kanaması geçirmişti

AJANSSPOR-HABER

Futbolda Christain Eriksen ile gündeme gelen sporcuların ciddi sağlık sorunlarına bir örnek de Almanya’da yaşandı. Bayern Münihli basketbolcu Paul Zipser, takımının Almanya Ligi yarı final serisinde MHP Riesen Ludwisburg ile oynadığı karşılaşmada kendisini iyi hissetmediğini dile getirmişti. 

Bayern Münih'ten açıklama geldi

Yapılan kontrollerin ardından Zipser'ın beyninde kanama tespit edildi ve oyuncu acil olarak ameliyata alındı. 27 yaşındaki oyuncunun başarılı geçen ameliyatından sonra Bayern Münih'in medya direktörü Andreas Bunkert açıklamalarda bulundu.

'Zipser şartlara göre iyi'

Alman yönetici, “Paul şu anda bulunduğu şartlara göre gayet iyi durumda. Bu konu hakkında daha fazla açıklama yapmak istemiyoruz. Bu zor zamanda herkesin Zipser'a ve ailesine saygı duymasını ve onlara ihtiyaç duydukları mahremiyeti sağlamasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Zipser, beyin kanamasından önce Almanya Ligi'nde oynadığı maçlarda 11.2 sayı, 4.0 ribaunt ve 1.5 top çalma ortalamaları yakalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler