Ünlü komedyenden Jose Mourinho'ya: "Taraftar elinde limonlu sodayla bekliyor"

22.09.2024 - 16:08 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 16:44

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin evinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olduğu maçın ardından komedyen Can Yılmaz'dan Jose Mourinho'ya bir eleştiri geldi.

Ünlü komedyenden Jose Mourinho'ya: "Taraftar elinde limonlu sodayla bekliyor"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de dün oynanan derbide Fenerbahçe evinde konuk ettiği ezeli rakibi Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Ünlü komedyen ve senarist Can Yılmaz maçın ardından teknik direktör Jose Mourinho'ya eleştiride bulundu.

"Mourinho'nun inişi biraz hızlı oldu sanki"

Sosyal medya hesabı X üzerinden bir paylaşım yapan Yılmaz, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü için "Jose Mourinho Fenerbahçe'ye geldiğinde umutlarımız tavan yaptı; “Portekizli hoca geldi, kurtarıcımız geldi” dedik. Kariyerine bakınca destan gibi ama son dönemde hikaye biraz masalsı. Hani, 'Bir varmış, bir yokmuş' tadında… Eee, büyük ustanın inişi çıkışı olur ama bu iniş biraz hızlı oldu sanki." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe taraftarı küçük lokmalarla doymaz"

Fenerbahçe taraftarının Jose Mourinho'ya olan sabrının kötü sonuçlar gelmeye devam ederse tükeneceğine vurgu yapan başarılı kalem "1-3 sonrası taraftarın nazik 'Hocam, iyisin hoşsun da...' uyarıları yerini, 'Hocam, bu iş nereye gidiyor?' baskısına bırakacak. Derbileri kazanamazsan, şampiyonluk da hayal olur. Kusura bakma Mourinho, Alanya, Adana, Rize’yi yenmek değil, Galatasaray’ı, Beşiktaş'ı, Trabzon’u sahada köşeye sıkıştırman lazım! Taraftar elinde limonlu soda, büyük lokmaları yutmayı bekliyor, küçük zaferlere doymaz. Efsane olmak kolay değil; ama bu kafayla masal da uzun sürmez." dedi.

Mourinho'lu Fenerbahçe'den 10 maçta 6 galibiyet!

Fenerbahçe'nin başında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eleme turları ve Süper Lig maçları dahil 10 maça çıkan 61 yaşındaki Mourinho 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'ni kazanmayı başaran tek teknik direktör olan Jose Mourinho yaz aylarında Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler