Spiker İsmail Şenol'dan hayatını kaybeden İlkan Karaman hakkında duygulandıran paylaşım!

08.09.2024 - 15:38 | Son Güncellenme: 08.09.2024 - 15:54

Ünlü spiker İsmail Şenol'dan trajik ölümüyle sevenlerini ve basketbol dünyasını yasa boğan basketbolcu İlkan Karaman hakkında duygulandıran paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spiker İsmail Şenol'dan hayatını kaybeden İlkan Karaman hakkında duygulandıran paylaşım!

AJANSSPOR - HABER

Son olarak 2023-2023 sezonunda Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü forması giyen 34 yaşındaki İlkan Karaman, Datça’da bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

İlkan Karaman, trajik ölümüyle basketbol dünyasını yasa boğdu. Karaman'ın hayatını kaybetmesinin ardından spor camiasında federasyonlardan kulüplere, kulüplerden, sporculara bir çok kurum ve kişi taziye mesajı yayınladı.

İsmail Şenol'dan duygusal paylaşım

İlkan Karaman'ın forma giydiği dönemde maçlarını anlatan ünlü spiker İsmail Şenol, sosyal medya hesabından duygusal bir bir paylaşım yaptı.

"Olabileceği en iyi oyuncu olamadı belki ama olabileceği en iyi insan oldu"

İsmail Şenol, İlkan Karaman paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İlkan Karaman birçoklarının hayal edeceği bir kariyere sahipti. Milli Takım’a seçildi, NBA’de draft edildi, EuroLeague’de oynadı, Fenerbahçe’den tut, Beşiktaş’a Karşıyaka’ya büyük kulüplerin formasını giydi. Tayvan’da, Fransa’da oynadı. Yakışıklıydı, sıra dışıydı, nefis smaçlar vururdu. Tavanı çok yukarıdaydı. Olabileceği en iyi oyuncu olamadı belki ama olabileceği en iyi insan oldu. Türk basketbolu harika bir insan kaybetti. Çok üzgünüm. Başımız sağ olsun…

Senin için hazırladığımız haberler