Ünlü Yetişkin Film Yıldızı Mia Khalifa: "Futbola ilgim var"

06.02.2022 - 00:17 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 00:19

Ünlü yetişkin film yıldızı Mia Khalifa yeni açıklamaları ile dikkat çekti. Futbola ilgisi olduğu söyleyen ünlü film oyuncusu fotoğrafları ile gündeme geldi.

Ünlü Yetişkin Film Yıldızı Mia Khalifa: "Futbola ilgim var"

AJANSSPOR MAGAZİN

Lübnanlı yetişkin film yıldızı Mia Khalifa yeni açıklamaları ile gündeme geldi. Ünlü yetişkin film yıldızının futbol hakkındaki yeni açıklamaları sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

"Futbola ilgim var"

Yeni açıklamaları ile gündeme gelen Lübnanlı yıldız konuşmasında futbola duyduğu ilgiden şöyle bahsetti: Khalifa, ''Futbola ilgim var. Evet, belki şu an bir oyuncu olamam ama bir kadın futbol teknik direktörlüğünü üstlenebilirim." ifadelerini kullandı.

Öldüğü söylenmişti

Futbola duyduğu ilgi ile dikkat çeken Mia Khalifa geçtiğimiz günlerde ölüm iddiaları ile gündeme gelmişti. Birçok haber ve paylaşımda öldüğü yazan Khalifa iddiaları sosyal medya hesabından yalanlamıştı. Paylaşımında Monty Python And The Holy Grail filminden bir görsel  paylaşan yıldız gönderisinin açıklamasına şunları yazmıştı: "Facebook profilim adeta bir anma platformuna dönüştü ve herkes panikledi. Fakat henüz taziye çiçeği yollama vakti değil. Henüz ölmedim. İyi hissediyorum!"

Senin için hazırladığımız haberler