Nihat Kahveci, Fenerbahçeli Yıldızı Robota Benzetti

İsa Kethüda
05.03.2023 - 08:40 | Son Güncellenme: 05.03.2023 - 08:59

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Nihat Kahveci, Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor'u yendiği maçı değerlendirdi. Detaylar.

Nihat Kahveci, Fenerbahçeli Yıldızı Robota Benzetti

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Nihat Kahveci, Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu. Skorer'in derlediği habere göre Kahveci'nin Fenerbahçeli yıldızı robota benzetmesi dikkat çekti.

"Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum"

Fenerbahçe'yi tebrik ederek sözlerine başlayan Kahveci, "Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Galatasaray'ın öyle ya da böyle 3 puanla geçtiği hafta, Kayserispor son 3 maçı kazanmış... Aklının bir ucu Sevilla maçında ama çıkıp maçın başında gol atıyorsun" dedi.

"Sevilla karşısında bu oyun olmaz"

Fenerbahçe'nin oyun gücünün Sevilla karşısında yetersiz kalacağını savunan Kahveci, "Fenerbahçe bu oyunla ligde kazanır ve kazandı da ama Sevilla karşısında bu oyun olmaz. Özellikle defansif anlamda. Lig artık 2 takım arasında geçecek ve Fenerbahçe de takibe devam edecek" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş kötü gidişe son vermek istiyor! Rakip Ankaragücü...
Habere Git

"Samet bence beklenilen performansı göstermedi"

Samet Akaydin'in beklenen performansı gösteremediğini vurgulayan eski futbolcu, "Samet'in ayağı temiz ancak bir stoperden önce savunma görevlerini iyi yapmasını beklersin. Samet bence beklenilen performansı göstermedi" açıklamasını yaptı.

"Son yıllarda üretilmiş en iyi robot diyorum Ferdi'ye"

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun attığı golün hakkında değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, "Ferdi'nin evine bir ceza makbuzu gelebilir. O top radara yakalanır çünkü. 131 km hızla gitmiş ve 28 metreden vuruyor bu topa. Son yıllarda üretilmiş en iyi robot diyorum Ferdi'ye. Nereye koysan oynuyor" ifadelerini kullandı.

"Arda Güler'in işi kolay değil"

Arda Güler'in performansı hakkında da konuşan Nihat Kahveci, "Arda Güler'in işi kolay değil. Çocuk 20 dakikada her şeyi yapmak istiyor ve bugün zorlu deplasmanda bir anda 11'de buluyor kendini. Bugün yine topu tutma anlamında iyi işler yaptı. Gerçek Arda'yı 4-5 maç üst üste 70-80 dakika oynadıktan sonra göreceğiz. Karşı karşıya kaldığı pozisyonda atsa başka şeyler konuşurduk. Orada da bilerek mi düştü bilmiyorum ama o işlere girmemeli" yorumunda bulundu.

İlgini Çekebilir
Ali Koç, Kayseri maçında protokole gelmedi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler