Unutulan Oğulcan'dan 1 gol, 2 asist! Yeni yerinde yıldızlaştı

13.11.2021 - 16:30 | Son Güncellenme: 13.11.2021 - 16:39

Galatasaray haberleri... Galatasaray hazırlık maçında Bursaspor'u farklı geçerken, sağ bekte denenen Oğulcan Çağlayan 1 gol atıp 2 de asist yaparak göz doldurdu.

Unutulan Oğulcan'dan 1 gol, 2 asist! Yeni yerinde yıldızlaştı

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Yaz döneminde Çaykur Rizespor ile yaşanan büyük gerginlik sonrası lisansı çıkarılan Oğulcan Çağlayan bu sezon forma şansı bulamıyordu. Şu ana kadar ligde sadece 74 dakika forma giyen 25 yaşındaki futbolcu, 5-2 kazanılan Bursaspor hazırlık maçına ilk 11'de başladı. 

Terim'den Oğulcan Çağlayan'a sürpriz görev

Galatasaray Teknik Direktörü genç oyuncuyu bu maçta sağ bek pozisyonunda görevlendirdi. hazırlık maçında sağ bekte görev yaptı. Alışık olmadığı bu mevkide başarılı bir performas sergileyen Oğulcan, Bursaspor'a bir gol atıp, iki de asiste imza attı. 

Oğulcan, Sacha Boey'e alternatif olur mu?

Galatasaray'ın Sacha Boey'in sakatlığında sıkıntılı olarak görülen sağ bek bölgesinde böylece Oğulcan da iyi bir alternatif oluşturdu. 25 yaşındaki forvetin sarı-kırmızılı takımda bundan sonraki geleceği merak ediliyor.

Süper Lig'den talibi var

Hafta arası Gaziantep Futbol Kulübü'nün kendisini kiralamak istediği haberleriyle gündeme gelen Oğulcan Çağlayan'ın sarı-kırmızılı takımla 2024'e kadar sözleşmesi var. Galatasaraylı futbolcu geçtiğimiz sezonu 19 maçta 4 gol, 1 asistle tamamlamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler