"Üzücü bir durum bizim adımıza"

15.03.2021 - 21:43 | Son Güncellenme: 15.03.2021 - 21:47

Süper Lig'de 30. haftanın kapanış maçında Kasımpaşa ile Konyaspor 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan değerlendirmelerde bulundu.

"Üzücü bir durum bizim adımıza"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 30. hafta maçında Kasımpaşa ile İttifak Holding Konyaspor karşı karşıya geldi.
Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki karşılaşmada Konyaspor, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Konyaspor Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan açıklamalarda bulundu.

"Konya'ya 1 puan ile dönmek üzücü"

Parlatan "Üzücü bir durum bizim adımıza. Genele değil de son dakikalara bakacak olursak Konya'ya 1 puan ile dönmek üzücü. Maça iyi başladık ama daha sonra Kasımpaşa üstünlüğü ele aldı ve bizi sahamıza itti.  Genellikle hep geri oynamak zorunda kaldık. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. 3 tane oyuncu değiştirdik ikinci yarı ve oyunu ele aldık. Oyuncuların katkısı önemliydi bizim adımıza. Uzatmada öne geçtik, iyi de savunma yaptık. Ama yapacak bir şey yok. Pazar günü Alanyaspor maçı var önümüzde. Bu maçı unutup o maça hazırlanmamız lazım." ifadelerini kullandı.

"Kasımpaşa'nın bireysel oyuncuları iyi"

Karşılaşmada istediklerini sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Parlatan "Bizim niyetimiz 2. bölgede rakibi karşılayıp gerektiğinde önde baskı kurabilmek... Bunu ilk devre yapamadık. Hatlarımız da kopuktu. Topa sahip olamayınca istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Kasımpaşa'nın bireysel oyuncuları iyi, iyi bir takımlar. Sonuçta burada 1.5 aylık bir süre oldu. Hemen her istediğini oyuncu grubu sahaya yansıtamıyor. Biz güveniyoruz oyunculara, daha iyisini yapabiliriz. Daha iyi olabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler