Vakıfbank, Fenerbahçe Opet'i yendi ve finale çıktı!

Ali Bozkurt
18.12.2021 - 19:59 | Son Güncellenme: 18.12.2021 - 20:15

Kadınlar Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Fenerbahçe Opet'i 3-0 mağlup eden Vakıfbank, finalde Imoco Volley'in rakibi oldu.

Vakıfbank, Fenerbahçe Opet'i yendi ve finale çıktı!

AJANSSPOR HABER

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımının karşı karşıya geldiği yarı final müsabakasında VakıfBank, Fenerbahçe Opet'i 3-0 yenerek finale çıktı. Vakıfbank, finalde Imoco Volley'in rakibi oldu. Fenerbahçe Opet ise üçüncülük maçında Minas’la karşı karşıya gelecek.

VakıfBank, 2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı finalinde Fenerbahçe Opet’i 3-0 mağlup ederek finalde Imoco Conegliano’nun rakibi oldu. VakıfBank’ta Isabelle Haak 17 sayıyla takımının en skoreri olurken; Gabi 13, Zehra Güneş ve Michelle Bartsch-Hackley 5’er sayı kaydetti. 2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon yarın (19 Aralık Pazar), 18.30’da başlayacak VakıfBank – Imoco Conegliano karşılaşması ile belli olacak.

Vakıfbank - Imoco Conegliano Final maçı ne zaman?

2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda şampiyon yarın (19 Aralık Pazar), 18.30’da başlayacak VakıfBank – Imoco Conegliano karşılaşması ile belli olacak. 

Maçın ardından konuşan Vakıfbank Antrenörü Giovanni Guidetti:  "Çok büyük bir takıma karşı zor bir maç oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Imoco mükemmel bir takım. Onlara karşı kazanmak için sahada olacağız. Fenerbahçe Opet ve VakıfBank çok iyi iki takım. Bugün gerçekten Türk voleybolu kazanıyor. Takımımla gurur duyuyorum. Çok daha zorlu bir maç bekliyordum ama galiba takımım fazla iyi oynayarak işi hızlı çözdü."

Senin için hazırladığımız haberler