Valentin Rosier hedefini açıkladı! Beşiktaş...

İsa Kethüda
19.06.2021 - 18:55 | Son Güncellenme: 19.06.2021 - 21:54

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Fransız sağ bek oyuncu Valentin Rosier, geleceğiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Valentin Rosier hedefini açıkladı! Beşiktaş...

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve Sporting Lizbon'a geri dönen Valentin Rosier, geleceğiyle ilgili beIN Sports Fransa'ya açıklamalarda bulundu.

Marsilya'nın ilgisi hakkında

Fransız sağ bek oyuncu, "Marsilya’nın bana olan ilgisi olumlu yönde şaşırttı beni. Fransa’nın en büyük kulüplerinden biri. Marsilya, geri çevrilemez. Marsilya’da oynamak için iyi bir mental güce ve dik duruşa sahip olmak lazım.

Hedefim...

Hedefim ya Beşiktaş ile devam etmek ya da iyi bir Avrupa kulübüne transfer olmak. Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek. Bana gelen teklifleri değerlendireceğim, menajerlerim konuyla ilgileniyor zaten. Hangi takımlardan teklif olduğunu söylemem.

En uygun lig Bundesliga

Hangi takımlara gidip, hangi takımlara gidemeyeceğimi biliyorum. Sporting Lizbon, Beşiktaş ile görüşüyor, neler olacağını göreceğiz. Bana en uygun ligin Bundesliga olduğunu düşünüyorum, ligin genel oyun anlayışı hoşuma gidiyor" dedi. 

Beşiktaş kariyeri

Öte yandan siyah-beyazlı takım ile 2020-21 sezonunda 37 maça çıkan, bir Süper Lig ve bir Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan  24 yaşındaki oyuncu, 3 gol ve 7 asist kaydetti. 

Kaynak: Ligue 1 Türkçe

Senin için hazırladığımız haberler