Van Bronckhorst: "Bu maça tekrardan bakacağız"

18.08.2024 - 23:52 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 11:58

Beşiktaş, Süper Lig'in 2'nci haftasında Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti. Maç sonu Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst değerlendirmelerde bulundu.

Van Bronckhorst: "Bu maça tekrardan bakacağız"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş sahasında Antalyaspor'u ağırladı. Heyecan dolu maçı Beşiktaş 4-2'lik skorla kazandı ve hanesine 3 puanı yazdırdı. Müsabakaya siyah-beyazlı ekibin golcüsü Ciro Immobile, attığı gollerle damga vurdu.

Maç sonu Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst değerlendirmelerde bulundu.

"Mutluyum gösterdiğimiz reaksiyondan dolayı"

Bronckhorst yaptığı açıklamada, "Tabii ki beklediğimiz başlangıç değildi. Ama bunlar futbolda olan şeyler. Benim hoşuma giden şey, gösterdiğimiz reaksiyon oldu. Enerjimiz yüksekti. Çok fazla pozisyon bulduk. Mutluyum gösterdiğimiz reaksiyondan dolayı." dedi.

"Bu maça tekrardan bakacağız"

Basit bir gol yediklerini belirten başarılı teknik adam, "Bu maça tekrardan bakacağız. Ama maçın içinde hissettiğim, ikinci golü çok basit yediğimizdi. Daha iyi yapabileceğimiz şeyler vardı. Geçişleri hızlı yaptık. Genel olarak oyundan dolayı mutluyum. Mutluyuz galibiyetten dolayı. Bu maçtan öğreneceğimiz şeyler tabii ki olacak." ifadelerini kullandı.

"Böyle devam etmesi lazım"

Semih Kılıçsoy hakkında da konuşan Van Bronchorst, "Önemli bir oyuncu, çok yetenekli bir oyuncu. Efektif olacaktır tabii ki gol atma konusunda da, golleri gelecektir. Yaptığı asistler de bizim için çok önemli. Kendisiyle çok konuşuyoruz ofansif ve defansif anlamda yapması gerekenlerini. Genç bir oyuncu. Öğrenmekte istiyor. Böyle devam etmesi lazım. Gelişimi için gereken şeyleri yapması gerekir. Daha iyi olacaktır ve aynı şeyler Mustafa için de geçerli." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler