Vanlı judocuların büyük başarısı

26.03.2015 - 12:06 | Son Güncellenme: 26.03.2015 - 12:06

Aydın'da yapılan Ortaokullar Türkiye Şampiyonası'na katılan Vanlı judocular Türkiye üçüncülüğü ve Türkiye beşinciliği kazandı.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Aydın'da Ortaokullar Türkiye Şampiyonası yapıldı. Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda 3 gün boyunca gerçekleşen şampiyonaya 52 ilden 12-15 yaş gurubundan 333 sporcu katıldı. Çekişmeli geçen karşılaşmalarda Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı sporcularından 38 kiloda Uğurcan Dinler Türkiye üçüncüsü olurken, 42 kiloda Ejder Toktay, 46 kilo da ise İsa Hindi Türkiye beşinciliğini elde ettiler.

Müsabakaların oldukça centilmen bir hava içerisinde geçtiğini belirten Judo Antrenörü Rakip Arslan, "Türkiye Judo Federasyonumuz tarafından düzenlenen Yıldızlar Ortaokulları Türkiye Şampiyonası'na katılarak farklı dereceler elde eden sporcularımızı tebrik ediyoruz. Katıldığımız bu şampiyonada ilimiz adına bir Türkiye üçüncülüğü ve iki tane Türkiye beşinciliği dereceleri elde ettik. İnşallah önümüzdeki yarışma ve müsabakalarda ilimiz adına daha güzel ve daha başarılı sonuçlara imza atarız" dedi.

DHA

Senin için hazırladığımız haberler