Ve 2020 yılında Süper Lig de sosyal medyaya giriyor!

23.10.2020 - 13:21 | Son Güncellenme: 23.10.2020 - 13:28

Son dakika haberi... Son dönemdeki kulüpler ile Digitüruk arasındaki indirim talepleri üzerine yayıncı kuruluş beIN Sports harekete geçti. Süper Lig sosyal medya giriyor. İşte detaylar...

Ve 2020 yılında Süper Lig de sosyal medyaya giriyor!

Ceyhun KUBURLU - ÖZEL

Yayıncı kuruluş 2016 yılında Süper Lig'in yayın haklarını alırken dönemin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  yönetimi sosyal medya, uygulama ve ligin isim hakkını da yayın kuruluşa verdi.

Bu ihaleden sonra ise yayıncı kuruluş sahip olduğu sosyal medya hesaplarını ve uygulamasını büyütmek için kendine rakip çıkarmadı ve yıllardır Süper Lig'in sosyal medya hesabı ya da uygulaması açılmadı.

Ancak son dönemlerde yayıncı kuruluş ve kulüpler arasındaki indirim talepleri Digitürk'ü bu alanda harekete geçirmiş gibi görünüyor.

Digitürk harekete geçti

Kısa süre önce yayıncı kuruluşun çok büyük bir sosyal medya konkuru açtığını duydum. Bu konkur içerisinde filmlerden belgesel kanalı hesaplarına kadar birçok çalışma olacak. Ancak en ilginci Digitürk'ün Süper Lig için de sosyal medya hesaplarını konkura dahil etmesi oldu.

Tanzanya Ligi'nin bile var

Bugün Tanzanya Ligi'nin bile sosyal medya hesabı var ancak Süper Lig'in yok. Umarım bu sorun kısa sürede çözülecektir...

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler