Ve Ferdi'nin beklediği gerçekleşti!

23.04.2020 - 11:07 | Son Güncellenme: 23.04.2020 - 11:08

Ferdi Kadıoğlu, mali nedenlerden dolayı önümüzdeki sezon fazla transfer yapamayacak olan Fenerbahçe'de daha fazla forma şansı bulacak.

Fenerbahçe’de Sarı-Lacivertli taraftarların Ferdi Kadıoğlu'ya ilgili talebi gerçekleşiyor.

Geçen sezon transfer edilen genç futbolcu çok fazla forma şansı bulamadı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın şampiyonluk mücadelesi sebebiyle daha çok hazır ve tecrübeli isimlere yer vermesi sebebiyle Ferdi ancak maçların son bölümlerinde süre alabildi.

Fizik kapasite açısından Yanal’ın istediği çizgide olmayan 20 yaşındaki yıldızın oynamasını özellikle taraftarlar çok istiyordu.

Muriç’ten sonra

Oyun zekası ve yeteneği sebebiyle özelikle toplu oyunda etkili olan hücum oyuncusu oynadığı maçlarda da kalitesini gösterdi. Vedat Muriç’ten sonra oynadığı süreye göre takımın en üretken ismi oldu. Ferdi Kadıoğlu, oynadığı 880 dakika içinde 4 gol atıp 3 asist yapmayı başardı. Verimlilik açısından takımın en iyi ikinci oyuncusu olan Ferdi’nin önünde yeni sezon için büyük bir fırsat duruyor.

Milliyet'in haberine göre: Kovid-19 salgını sebebiyle futbol ekonomisi çok ciddi bir kriz içine girdi. Dolayısıyla iyi transfer yapmak için kaynak sıkıntısı ortaya çıktı. Bu nedenle sarı-lacivertliler elindeki değerlere yönelmeye karar verdi.

Takviye yapılacak bölgeler olsa da kadroda gerçek anlamda değerlendirilmemiş isimlere fırsat verilecek. Bu isimlerden biri de Ferdi Kadıoğlu olacak. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler