Vedat giderse Fenerbahçe kimi transfer edecek?

14.08.2020 - 19:14 | Son Güncellenme: 14.08.2020 - 19:14

Fenerbahçe transfer haberleri... Harcama limiti sonrası oyuncu satışı yapılacağı konuşulan Fenerbahçe'de ilk adayın Vedat Muriç olduğu konuşuluyor. Vedat Muriç giderse yerine hangi isim transfer edilecek ve transfer yapılacak mı? Vedat Muriç'e hangi takımlardan teklif var? Detaylar haberimizde yer alıyor...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe'de Vedat Muriç'in Lazio'ya transferinde son detaylar görüşülüyor. İtalyan kulübüne Kosovalı golcünün 18 milyon Euro ya da 20 milyon Euro'ya satılması bekleniyor.

Vedat'ın satılmasından sonra yerine alınacak golcü oyuncu merak ediliyor. Sarı lacivertliler iki forvet almayı planlıyor. Fenerbahçe'nin listesinde Fedor Smolov bulunuyor. Tecrübeli golcünün kulübü Lokomotif Moskova ile bir süredir görüşmeler yapılıyor. Vedat'ın satışının kesinleşmesinden sonra Rus ekibi ile temaslar sıklaştırılacak. İkinci forvet transferi için ise teknik direktör Erol Bulut ile görüşülüp karar verilecek.

Fenerbahçe'nin yüzde 15'lik sapma ile birlikte harcama limiti yaklaşık 178 milyon TL. Bu rakamın 21.7 Euro'ya karşılık geliyor. Vedat Muriç 18 Milyon Euro'ya satılırsa 6 milyon Euro, 20 milyon Euro'ya satılırsa 6.6 milyon Euro harcama limitine eklenecek. Sarı lacivertlilerin harcama limiti satılacak rakama göre toplam 27.7 milyon Euro ya da 28.3 milyon Euro'ya yükselmiş olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler