Vedat Muriç hakkında açıklama: 'Premier Lig'de...'

08.06.2020 - 15:56 | Son Güncellenme: 08.06.2020 - 15:56

Vedat Muriç hakkında açıklama: 'Premier Lig'de...'

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Dario MelnjakOğulcan Çağlayan ve şu anda Fenerbahçe'de forma giyen eski oyuncuları Vedat Muriç'in transferleri hakkında konuştu.

Başkan Kartal, 12 Haziran'da yeniden başlayacak Süper Lig hakkındaki düşüncelerini aktardı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hasan Kartal, "Ünal Karaman ile uyumumuz iyi. Koronavirüs salgını sürecinde yurtdışına giden oyuncumuz olmadı. Takımımız tedbirlerini alarak çalışmalarını sürdürüyor, bir problem yok. Oğulcan Çağlayan sezon sonunda serbest kalacak. Oğulcan'la ilgili Galatasaray söylentisi var. Oğulcan'la devam etmek istiyoruz. Dario Melnjak'a Fenerbahçe'den ya da herhangi bir takımdan gelen teklif olmadı." dedi.

'Vedat Muriç, Premier Lig'de oynar'

Fenerbahçe'de forma giyen eski futbolcuları Vedat Muriç'le ilgili olarak ise Kartal, "Vedat Muriç hem çok kaliteli bir insan, hem de çok kaliteli bir futbolcu. Vedat Muriç'in Premier Lig'de de oynayabileceğini düşünüyorum. Vedat'ın ikinci satışından da pay hakkımız var." ifadelerini kullandı.

Yabancı kuralı yorumu

Yabancı kuralı hakkında ise Hasan Kartal, "Altyapıyı güçlendirmek şartıyla, yabancı futbolcu sayısını azaltmak lazım. TFF'nin de yabancı sayısını kademeli olarak azaltma gibi bir planı var." açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler