Vedat Muriqi transferinde Acun Ilıcalı ile Fenerbahçe karşı karşıya!

01.01.2022 - 20:46 | Son Güncellenme: 01.01.2022 - 21:19

Serie A ekibi Lazio forması giyen Vedat Muriqi'i Fenerbahçe ile birlikte Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin de transfer etmek istediği iddia edildi.

Vedat Muriqi transferinde Acun Ilıcalı ile Fenerbahçe karşı karşıya!

İtalya Serie A takımlarından Lazio'da forma giyen Vedat Muriqi, fazla forma şansı bulamadığı takımından ayrılmak istiyor. Kötü bir sezondan geçen golcü futbolcu, Türkiye ve yurt dışından birçok takımın radarında bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Lazio bonservis ya da zorunluluk istiyor
Habere Git

Acun Ilıcalı'nın radarında

Süper Lig'den Galatasaray'ın da talip olduğu bilinen golcü futbolcu, Fenerbahçe'nin forvet listesinde bulunurken, İtalyan gazetesi Corriere dello Sport'a göre, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City de kendisini transfer etmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Vedat Muriqi transferinde Galatasaray'a kötü haber
Habere Git

Son çıkan haberlerle, karşı karşıya gelen Acun Ilıcalı ve Fenerbahçe'nin, gelecek günlerde oyuncu için atacağı adımlar, merak konusu oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Vedat Muriqi teklifi! Takas karşılığında...
Habere Git

Türkiye'ye dönmek istiyor

İtalyan basınında yazan haberlere göre, Vedat Muriqi, Türkiye'ye geri dönmek istiyor. Lazio ise golcü futbolcu için 15 Milyon Euro'luk bonservis bedeli belirlemiş durumda.

İlgini Çekebilir
Muriqi'in aklında Fenerbahçe var
Habere Git

Vedat Muriqi'in karnesi

15 Eylül 2020'de Fenerbahçe'den 19.92 Milyon Euro bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, İtalya'da bekleneni veremedi. Muriqi, Lazio formasıyla çıktığı 48 maçta 2 gol, 2 asist kaydetti.

Kosovalı golcü, Lazio'ya transfer olmadan önce Fenerbahçe'de çıktığı 36 maçta, 17 kez gol sevinci yaşarken 7 kere de asist kaydetmişti.

Muriqi'in şu anki piyasa değerinin 8 Milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler