Vefat eden başkana 2 ay sonra disiplin kurulu ceza verdi

Ali Bozkurt
28.12.2021 - 00:17 | Son Güncellenme: 28.12.2021 - 00:43

mehmet Emin Uluç, TGRT Haber'de TFF internet sitesinde yaşanan olayı anlattı. Belediye Kütahyaspor -Hendekspor maçından sonra PFDK'ya sevk ediken Cahit Özel'e vefat ettikten sonra ceza verildi.

Vefat eden başkana 2 ay sonra disiplin kurulu ceza verdi

AJANSSPOR HABER

Belediye Kütahyaspor -Hendekspor maçında PFDK'ya sevk edilen Kütahyaspor başkanı Cahit Özel'e vefat ettikten sonra disiplin kurulundan Covid-19 tedbirleri adında ceza verildiği iddia edildi. İşte detaylar...

TGRT Haber'de konuşan Mehmet Emin Uluç, TFF'nin internet sitesinde yayınlanan ve daha sonra kaldırılan disiplin kurulu cezası hakkında açıklamalarda bulundu. Uluç,  Federasyonun internet sitesinde geçenlerde bir olay oldu. Vefatından 2 ay sonra bir başkana disiplin kurulu ceza veriyor. Sosyal medya hesaplarından da taziye mesajları yayınlamışlar. '' yorumlarını yaptı. 

Vefat eden başkana ceza verdiler

Mehmet Emin Uluç, açıklamasına şu şekilde devam etti. '' 5 Aralıkta oynanan Belediye Kütahyaspor -Hendekspor maçını ev sahibi 2-0 kazanıyor. 7 Aralıkta ev sahibinin başkanı PFDK'ya sevk ediliyor. Başkana ceza çıkıyor. Bu ceza siteden açıklanıyor. İnternet sitesinde haber olarak vardı ama sonradan kaldırdılar. Siteye girsen bulamazsın. Düzeltme yapıyorlar. Çünkü Cahit Özel başkan vefat ediyor.  Vefatından tam 2 ay sonra Covid ihlallerinden dolayı ceza veriyorlar. 5 Aralıkta maç oynanıyor, 7 Ekim'de vefat ediyor. TFF, sosyal medya hesabından taziye mesajı da yayınlamış.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler