Vicente del Bosque, Dünya Kupası finali hakkında konuştu!

13.07.2018 - 17:25 | Son Güncellenme: 13.07.2018 - 20:26

İspanya Ligi takımlarından Real Madrid’in süper starı Cristiano Ronaldo, futbol kariyerine İtalyan ekibi Juventus’ta devam etme kararı aldı. Ronaldo’nun Juventus’a transferine bir yorum da Real Madrid’in eski teknik direktörü Vicente del Bosque’den geldi. Del Bosque, Fransa ile Hırvatistan arasında oynanacak final maçına da değindi.

“Ronaldo en iyi yıllarını Real Madrid’e verdi”

Del Bosque yaptığı açıklamada, ”Aslında bu tarz yorumlar yapmaktan çok hoşlanmıyorum. Cristiano tüm dünyanın saygısını kazanmış bir oyuncu. Ayrıca futbol kariyerindeki en olumlu yıllarını Real Madrid’e verdi. Bundan şüphe etmiyorum” ifadelerini kullandı.

“Dünya Kupası’nı kimin kazanacağı umurumda değil”

Öte yandan İspanya Milli Takımı’nın Dünya Kupası’na veda edişine üzüldüğünü belirten deneyimli teknik adam, “Elemelerde iyi performansımız vardı. Önemli olan Dünya Kupası’nda da başarılı olmaktır. Fakat bunu gerçekleştiremedik. Şimdi Fransa ile Hırvatistan final oynayacak. Açıkçası kimin kazanacağı hiç umurumda değil” yorumunu yaptı.

Bir dönem Beşiktaş’ı da çalıştırmıştı…

Teknik adamlık kariyerinde Real Madrid’in yanı sıra Beşiktaş’ı da çalıştıran Vicente del Bosque, 2008-2016 yılları arasında ise İspanya Milli Takımı’nın başındaydı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler