Victor Nelsson, Galatasaray'a küstü

Ali Bozkurt
25.10.2023 - 09:18 | Son Güncellenme: 25.10.2023 - 09:33

Galatasaray'da Davinson Sanchez'e formasını kaptıran Victor Nelsson, forma giyme şansı elde edemezken taraftarın çağrısına da kulak asmadı. Detaylar...

Victor Nelsson, Galatasaray'a küstü

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Bayern Münih'i konuk eden Galatasaray'da taraftarlar, başarılı savunma oyuncusu Victor Nelsson'u tribünlere çağırdı. Genç oyuncu maç öncesi ısınmaya katılmazken taraftarın çağrısına da tepki vermedi.

''Taraftarın yanına gitmedi''

Ali Naci Küçük'ün verdiği bilgilere göre, "Galatasaray taraftarı maç öncesinde ısrarla Nelsson’u tribüne çağırdı… Ancak Nelsson, Bayern maçı öncesinde ısınma çalışmalarına katılmadı… Tribünlerin bu isteği karşılıksız kaldı…"

Beşiktaş maçında da çıkmadı

Galatasaray'ın kendi sahasında konuk ettiği Beşiktaş maçında da Victor Nelsson, maç önünde hazırlığ çıkmadı. Başarılı oyuncu soyunma odasında kalmayı tercih etmişti.

Bayern Münih maçından sonra çalıştı

Victor Nelsson, Bayern Münih maçının bitmesinden hemen sonra bireysel olarak antrenman yaptı. Bir süre sahada antrenör ile koşu ve ısınma hareketleri yapan Victor Nelsson, daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

Hayal kırıklığı yaşadı

Galatasaray’ın başarılı savunmacısı Victor Nelsson, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Nelsson, Manchester United maçında oynamadığı için çok sinirlendiğini ve hayal kırıklığına uğradığını söyledi.24 yaşındaki futbolcu, "Orada oynamadığım için çok sinirlendim ve hayal kırıklığına uğradım, ardından 3 maçtır yedek kulübesinde oturuyorum. Aslında bunun son derece tuhaf olduğunu da düşünüyorum. Siz bu duruma dışarıdan bakıyorsunuz, ben ise içindeyim ve belki de en öfkeli ve tükenmiş olan benim" ifadelerini kullandı.

''Sözleşme yenilemeyeceğim''

Galatasaray’ın, 2026 yılında bitecek sözleşmesini uzatmak için yaptığı teklifi reddettiğini de sözlerine ekleyen Nelsson, "Uzatmamız gerektiği yönünde konuşmalar oldu. Ancak sözleşmemi yenilemeyeceğimi kendilerine bildirdim. Sözleşmemin bitmesine 3 yıl kaldı ve 1 yıl daha uzatılabileceğimi düşünmüyorum" diye konuşmuştu.

Okan Buruk: ''Nelsson mutsuz''

Teknik Direktör Okan Buruk, Nelsson ile ilgili olarak şunları söyledi; ''Victor Nelsson ile dün konuştuk. Oynamadığı için mutsuz. Onun bölgesinde oynayan ve formda oyuncu var. Zamanı geldiğinde oynayacak. Bu takımda herkes oynayacak. Bizim en önemli isimlerimizden biri Victor. Oynamadığı için üzüntü yaşıyor ama çalışmasına devam ediyor. Birçok oyuncu kötü olduğu için oynamıyor gibi bir durum yok. Yerlerine oynayanlar iyi performans veriyor ve kazanıyoruz. Empati yaptığımda, oynamamak üzücü''

Senin için hazırladığımız haberler