Victor Osimhen için yeni transfer iddiası: 81 milyon Euro

27.10.2024 - 13:13 | Son Güncellenme: 27.10.2024 - 13:25

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyen Nijeryalı yıldız forvet oyuncu Victor Osimhen için yeni transfer iddiası gündeme geldi.

Victor Osimhen için yeni transfer iddiası: 81 milyon Euro

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın sezon başında İtalyan devi Napoli'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen için yeni transfer iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Suudi Arabistan kulüpleri yeniden devrede

Fichajes'de yer alan habere göre; Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinin, Nijeryalı forvet için yeniden devrede olduğu belirtildi.

Talibi çok

Suudi kulüplerinin yanı sıra Chelsea, PSG, Milan ve Juventus takımlarının da Victor Osimhen'i yakından takip ettiği ifade edildi.

Serbet kalma bedeli 81 milyon Euro

Galatasaray'a imza atmadan önce Napoli ile olan sözleşmesini uzatan Osimhen'in serbest kalma bedeli 81 milyon Euro. Yıldız futbolcuyu ocak ayında kadrosuna katmak isteyen kulüp bu bedeli ödemek zorunda.

Eğer Galatasaray, Victor Osimhen'in bonservis ücretini almak isterse, sözleşme gereği İtalyan devine 75 milyon Euro ödemesi gerekecek. Sarı-Kırmızılı takımın dışında bir kulüp ocak ayında Nijeryalı yıldızı kadrosuna katmak isterse ise 81 milyon Euro ödeyecek.

"Amacım bu yılı burada tamamlamak"

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'daki geleceği hakkında konuşan Osimhen, "Drogba da burada oynamıştı. Galatasaray taraftarının beni nasıl karşıladığını hatırladıkça mutlu oluyorum. Buradan daha iyi bir yerde mutlu olamazdım. Amacım bu yılı burada tamamlamak. Geleceğime ben karar veririm, başkalarının vermesini istemem" ifadelerini kullanmıştı.

3 gol 5 asist

Sarı-Kırmızılı takım ile 6 karşılaşmaya çıkan 25 yaşındaki forvet oyuncu 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler