Victor Osimhen transferinin perde arkasını açıkladı

05.09.2024 - 23:55 | Son Güncellenme: 06.09.2024 - 00:04

Nijeryalı yıldız Victor Osimhen'in menajeri George Gardi, Osimhen'in Napoli'den, Galatasaray'a transferinin perde arkasını açıkladı. İşte tüm detaylar..

Victor Osimhen transferinin perde arkasını açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Serie A takımlarından Napoli'nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen'i 1 yıllığın kiralık olarak kadrosuna kattı. Osimhen'in temsilcisi George Gardi, Nijeryalı yıldızın Sarı-Kırmızılılara transferinin bilinmeyenlerini Tutto Mercato'ya anlattı.

"Galatasaray'a kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyledim"

George Gardi, Galatasaray'ın Victor Osimhen için yürüttüğü transfer operasyonunu şu sözlerle anlattı:

"Anlaşma Cuma günü Avrupa piyasaları kapandıktan bir dakika sonra doğdu. Victor'un takımdan ayrılmadığını, Napoli'de özel bir durum olduğunu gördüm. Kulübe oyuncunun kiralık olarak gitmesine izin verip vermeyeceklerini sordum, bana yeşil ışık yaktılar ve hemen Galatasaray ile bunun kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu ancak birkaç gün içinde bitmesi gerektiğini söyledim. Çünkü UEFA listeleri teslim edilecekti. 48 saat içinde temasa geçilmesi ve tamamlanması gerekiyordu. Bana hemen büyük bir coşkuyla onay verdiler. Victor ile görüştükten sonra Galatasaray'a gelmek için sıcak olduğunu anladım."

"Victor'u duyduktan sonra dizilişi değiştirdi"

Gardi, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ile görüşmesinin ardından tecrübeli teknik adamın tepkisini şu sözlerle ifade etti: "Teknik direktör Okan Buruk ile görüntülü görüşme yaptık. Ve Galatasaray'da yapmak istediği diziliş değişikliğini anlattı. 4-2-3-1 oynuyordu ama Victor'u duyduktan sonra hemen dizilişi değiştirip iki forvetle oynamayı düşündü.

"Fikir değiştirmesinden korkuyordum"

Transferin hızlı ve gizli bir şekilde gerçekleştiğini belirten Gardi, "Sonrasında kulüpler arasında resmi temaslar başladı ve müzakereler son derece gizli bir şekilde hızla gerçekleşti. Çok önemli bir olay olduğu için taraflardan birinin araya girmesinden veya fikrini değiştirmesinden korkuyordum. 48 saatten kısa bir sürede fikir doğdu ve transfer tamamlandı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler