Vidal'den büyük jest! Sahibi olduğu kulübün...

05.04.2020 - 23:19 | Son Güncellenme: 05.04.2020 - 23:19

Geçtiğimiz günlerde Barcelonalı futbolcuların ülkelerindeki koronavirüsünden etkilerinin farkında olduklarını ve kulübün ekonomik anlamda zarar görmemesi ve kulüp çalışanlarının maaşlarında kesinti yaşanmaması için maaşlarını %70 oranda azaltacaklarını açıklamıştı.

Ülkesi Şili'de 4. ligde bulunan Rodelino Futbol Kulübünün sahibi olan Barcelonalı futbolcu Arturo Vidal, takımındaki oyuncuların ve kulüp çalışanlarının maaşlarında herhangi bir kesinti yaşanmayacağını açıkladı. Vidal: "Rodelino kulübü olarak mevcut sözleşmelerimizin tüm koşullarına uyacağız. Futbol durduğunda bile takıma yardımcı olmaktan onur duyuyorum. Bu durumdan hep birlikte çıkacağız!" ifadelerinde bulundu.

Gary Medel'den destek!

Öte yandan Vidal, bu güzel jestin yanı sıra bir zamanlar ülkemizde Beşiktaş forması da giyen ve şu an İtalyan ekibi Bologna oyuncusu Gary Medel ile ülkesinin virüsle savaşmasına yardımcı olmak için bir fon oluşturdu ve bir bağış kampanyası başlattı. İkili toplanan bütün bağışları yardıma muhtaç insanlara dağıtacaklarını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler