Emirhan İlkhan sağlık kontrolünden geçmek için Torino'da

05.08.2022 - 08:22 | Son Güncellenme: 05.08.2022 - 14:11

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki futbolcusu Emirhan İlkhan, serbest kalma bedelini ödeyen Serie A ekibi Torino için sağlık kontrolünden geçmeye İtalya'ya gitti. İşte detaylar...

Emirhan İlkhan sağlık kontrolünden geçmek için Torino'da

Beşiktaş'ın takımda kalması için ikna edemediği Emirhan İlkhan, İtalyan ekibi Torino ile transfer görüşmelerine başlamak ve sağlık kontrolünden geçmek için İtalya'ya gitti.

Torino serbest kalma bedelini ödedi

İtalyan ekibinin 18 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde yer alan 4,5 milyon Euroluk serbest kalma bedelini Beşiktaş'ın hesabına yatırmasının ardından Emirhan, Torino'ya gitti. Genç futbolcu sağlık kontrolünden geçirilecek. 

5 yıllık sözleşme imzalayacak

Yapılan sağlık kontrolüllerinde bir sorun çıkmaması halinde Emirhan İlkhan yeni takımı Torino ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Genç futbolcunun İtalyan ekibinden yıllık 600 bin euro ücret alacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a kötü haber! 2 hafta yok
Habere Git

Torino atkısıyla poz verdi

Emirhan İlkhan havalimanına iner inmez yeni takımı Torino'nun atkısıyla poz verdi. Genç futbolcu İtalyan gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hazırım ve burada olmaktan mutluyum." dedi.

12 maçta forma giydi

Beşiktaş altyasından yetişen Emirhan İlkhan, siyah beyazlı formayla geçtiğimiz sezon 12 maçta sahaya çıktı. 18 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 1 gol kaydetti. Emirhan'ın güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler