"İzmir" Diyemeyen Stefan Kuntz, Küfrüne Sansür İstedi!

İsa Kethüda
12.06.2022 - 13:24 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 13:28

A Milli Takım'ın Lüksemburg'u 2-0 yendiği maç sonrası teknik direktör Stefan Kuntz, basın toplantısında yanlışlıkla küfür etti ve muhabirlerin bunu yayınlamamasını istedi.

"İzmir" Diyemeyen Stefan Kuntz, Küfrüne Sansür İstedi!

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup üçüncü maçında deplasmanda Lüksemburg'u 2-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Stefan Kuntz, “Yine gol yemedik ve maçı kazandık, mutluyuz” dedi.

Kuntz yanlışlıkla küfretti

Medya Radar'ın derlediği habere göre; basın toplantısının devamında yanlışlıkla küfreden Kuntz, muhabirlerden küfrünü yayınlamamalarını istese de sosyal medyada çoktan yayıldı... Bazı taraftarlar Kuntz'un canlı yayında böyle bir şey yapmasına büyük tepki gösterdi.

"Bugün zor bir maçtı, bunu söylemek lazım"

Kuntz, "Bugün zor bir maçtı, bunu söylemek lazım. Gruptaki en zor rakip demiştik. Bugünkü maçta farklı bir tablo ortaya çıktı. Bazı oynamamış oyuncuları da sahaya sürdük. Bu maçlarda zorlanabilirsiniz, hatta kaybedebilirsiniz ama biz kazandık, yine gol yemeden kazandık. Bu çok önemli. Enes'in problemleri olduğu için alamadık. Şu aşamada hücumla ilgili çok fazla alternatifimiz yok. 4 maçlık bir periyot vardı. Bazı isimleri farklı şekilde değerlendirdik" şeklinde konuştu.

Türkçe konuşmaya çalışırken küfretti

Basın toplantısının sonunda ''İzmir'de görüşürüz'' cümlesini Türkçe söylemeye çalışan Kuntz başaramayınca tatlı sert bir şekilde sinirlendi. Canlı yayında olduğunu unutan deneyimli teknik adam ''F..ck'' kelimesini kullandı ve salonda gülüşmeler meydana geldi. Hata yaptığını anlayan Kuntz, ''Bu kısmı kesebilir misiniz?'' dese de sosyal medyada o anlar hemen yayıldı... Bazı taraftarlar Kuntz'un bu hareketine ''Skandal'' yorumunda bulundu.

İlgini Çekebilir
A Milli Takım'da sakatlık şoku! Kadrodan çıkarıldı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler