LeBron James, Drew League’de şov yapt

17.07.2022 - 15:28 | Son Güncellenme: 17.07.2022 - 15:36

Drew League’de maça çıkan Los Angeles Lakers‘ın süper yıldızı LeBron James, ilerleyen yaşına rağmen performansıyla hayran bıraktı. Detaylar haberimizde...

LeBron James, Drew League’de şov yapt

Los Angeles Lakers‘ın süper yıldızı LeBron James, yeni sezon öncesi forma giydiği Drew League’de basketbol severlere resital sundu.

DeMar DeRozan ile aynı takımda oynadılar

Los Angeles’ta NBA oyuncuları, profesyonel ve amatör basketbolcuların sahne aldığı yarı profesyonel-amatör bir basketbol organizasyonu olan Drew Leauge'de Chicago Bulls‘un yıldızı DeMar DeRozan ile birlikte MMV Cheaters takımının formasını giyen LeBron James müthiş bir basketbol şovu sergiledi.

İlgini Çekebilir
Ayrılık, Kardashian’ı ikinci çocuk kararından vazgeçirmedi!
Habere Git

Lebron'dan 42 sayı, 16 ribaunt, 4 top çalma

MMV Cheaters'ın Black Pearl'ü 104-102 mağlup ettiği maçta 37 yaşındaki efsane oyuncu, 42 sayı, 16 ribaunt, 4 top çalma ile takımını sırtladı. DeMar DeRozan ise 30 sayı, 14 ribaunt ile James'e eşlik etti.

 

İşte LeBron James'in maçtaki performansından görüntüler...

 

 

11 yıl sonra forma giydi

Lebron James daha önce ames Harden, Paul Pierce, Chris Paul, John Wall, Isaiah Thomas gibi birçok yıldız sahne aldığı Drew League'de en son 2011 yılında, NBA’in lokavt döneminde forma giymişti. Lakers takas dedikodularında anılan Brooklyn Nets7in yıldızı Kyrie Irving de ilerleyen günlerde Drew League’de parkeye çıkacağı ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler