Video- Mourinho: "Burada bana saygı gösterildi mi? Hayır!"

20.10.2018 - 19:58 | Son Güncellenme: 20.10.2018 - 19:58

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Chelsea'nin son dakikada gelen golü sonrası saha kenarında adeta çıldırdı. Chelsea teknik heyetinden bir kişi, sevincini Portekizli çalıştırıcının önünde abartılı bir şekilde yaşayınca Mourinho oturduğu yerden fırladı ve Chelsea teknik heyeti ve futbolcularının olduğu yere doğru koştu. Son derece sinirli olan tecrübeli teknik adam, araya girenler tarafından güçlükle yatıştırıldı.

"Burada bana saygı gösterildi mi?"

Manchester United teknik direktörü Mourinho mücadelenin ardından açıklamalar yaptı. Jose Mourinho'nun açıklamaları şu şekilde:

"Sahadaki daha iyi takım Manchester United'dı. Maçtan önce Stamford Bridge'den 1 puan alacaksanız deseler, iyi sonuç derdim, burada kazanmak zor. Ama maçtan sonra bu sonuç bizim için çok kötü ve onlar için harika diyebilirim."

"Umarım her hakem Mike Dean gibi yapar ve maçlarda 6 dakika uzatma verir. Bu nereden çıktı anlamadım. Biz hep oynamaya çalıştık, zaman kaybı yoktu. Kaybeden taraf bensem 5-6 dakika uzatma hiç verilmez. Burada bana saygı gösterildi mi? Hayır!"

"Sarri'nin asistanı ile aramızda olan bir şeydi. Maç bitince gelip benden özür de diledi. Ona olayı unutmasını, benim de zamanında çok fazla hata yaptığımı söyledim." (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler