Paraguaylı futbolseverler takımlarının ismini Galatasaray yaptı, şampiyon oldu

06.07.2022 - 14:08 | Son Güncellenme: 06.07.2022 - 14:18

Paraguay’da düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon Galatasaray isimli takım oldu. Formalarında Galatasaray'ın logosunu kullandılar. Detaylar haberimizde...

Paraguaylı futbolseverler takımlarının ismini Galatasaray yaptı, şampiyon oldu

Paraguay'da yaşayan Türk vatandaşı Onur Can Kırşan'ın yayınladığı video ile Türk futbolunun Paraguay'da yakından takip edildiği ortaya çıktı. Hatta Paraguaylı bir grup futbolsever kendi takımlarının adını Galatasaray yaptı, logosunu kullandı.

Galatasaray isimli takım şampiyon oldu

Can Kırşan'ın kendi adını taşıyan youtube kanalında yayınladığı videoda, Paraguay’da düzenlenen futbol turnuvasına katılan bir takımın ismini Galatasaray yaptığı görüldü. Galatasaray'ın adını kullanan takım 1.5 yıldır yenilgi yüzü görmezken, turnuvad da şampiyon oldu. 

İlgini Çekebilir
Aslantepe'de flaş transfer pazarlığı! Cenk Ergün masada...
Habere Git

Formalarında Galatasaray'ın logosunu da kullanan Paraguaylı futbolseverler Galatasaray’ın maçlarını büyük hayranlıkla takip etiklerini belirtirken, sarı kırmızılı takımın Nef Stadyumu’nda oynayacağı bir maç izlemeyi çok istediklerini söylediler.

 

Galatasaray isimli takımın futbolcuları ayrıca Süper Lig'den Fenerbahçe, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Konyaspor’u tanıdıklarını da ifade ettiler.

Senin için hazırladığımız haberler