Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı!

İsa Kethüda
30.11.2023 - 20:26 | Son Güncellenme: 30.11.2023 - 20:30

Fatih Terim Fonu adını kullanarak oluşturduğu fonla birçok kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan'ın, Mojtaba Hakani tarafından boş araziye götürülerek tehdit edildiği görüntülere ulaşıldı. İşte detaylar.

Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı!

AJANSSPOR-HABER

Seçil Erzan davasında çok önemli gelişmeler ortaya çıktı. "Fatih Terim Fonu" kapsamında 29 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan'ın, boş bir arazide Mojtaba Hakani tarafından tehdit ediliği görüntüler ortaya çıktı. Video'da Erzan'ın eşofmanlı ve suratının da şiş olduğu gözlemlendi. Görüntülerde Erzan'ın, tefeci Süleyman Aslan'a yalvardığı görüntülendi.

"Senden rica ediyorum onların senetlerine hiçbir şey yapma"

İranlı Mojtaba Hakani tarafından arabaya bindirilen ve boş arazide videosu çekilen Erzan, ortaya çıkan görüntülerde şu ifadelere yer verdi: "Süleyman amca, sana vermiş olduğumuz Moci ve Nazlı'nın senedinde her ikisinin de bir çıkarı yok. Senden rica ediyorum onların senetleriyle iligli hiçbir şey yapma. Hemen onları lütfen iade et, bir şey yok çünkü."

"Moci bir kuruş para almadı"

Ortaya çıkan görüntülerde, Seçil Erzan'ın yanında olan Mojtaba Hakani'nin "Benim bir kuruş para almadığımı da söyle" dediği anlaşıldı. Erzan, yanındaki kişinin uyarısı sonrası objektiflere dönüp "Moci bir kuruş para almadı" dedi. 

İlgini Çekebilir
Fotoğrafları çıktı! İşte Seçil Erzan'ın odasına girenler! Selçuk İnan, Emre Belözoğlu...
Habere Git

Seçil Erzan tehdit edildiğini iddia etmişti

Hürriyet'in haberine göre, emniyette verdiği ifadelerde tehdit edildiğini söyleyen Seçil Erzan, ifadesinde Mojtaba Hakani ve tefeci Süleyman Aslan hakkında konuştu. Erzan, ifadesinde "Kendisine (Mojtaba Hakani), bu zamana kadar aldığım paranın çok daha üzerinde ödeme yaptım. Ayrıca Süleyman Aslan bana 1.350.000$ daha para vermişti. Sonrasında ben 2.650.000$ şeklinde çok daha fazla bir parayı Süleyman Aslan'a ödedim. Bu zamana kadar Süleyman Aslan'a çok fazla faiz oldum. 

Seçil Erzan kimleri dolandırmıştı?

"Fatih Terim Fonu" kapsamında dolandırdığı iddiasıyla yakalanan Seçil Erzan, 29 kişiyi dolandırdı. Bu isimler arasında ünlü futbolcular da yer aldı.

İşte Erzan'ın dolandırdığı bazı isimler:

  • 1. Arda Turan: 7.500.000 dolar.
  • 2. Volkan Bahçekapılı (Emre Belözoğlu adına): 4.292.000 dolar.
  • 3. Fırat Özdemir (Semih Kaya'nın menajeri): 4.046.000 dolar.
  • 4. Emre Çolak: 3.212.000 dolar.
  • 5. Semih Kaya: 3.207.002 dolar.
  • 6. Selçuk İnan: 1.930.000 dolar.

İlgini Çekebilir
TFF ile Kulüpler Birliği Riva'da toplandı! İşte gündem maddeleri
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler