VİDEO | Sergen Yalçın Las Vegas'ta kumarhanede kameralara yakalandı

Akın Ungan
12.09.2023 - 15:31 | Son Güncellenme: 12.09.2023 - 15:42

Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan ve adı A Milli Takım ile anılan teknik direktör Sergen Yalçın, Las Vegas'ta bir kumarhanede görüntülendi. Detaylar...

VİDEO | Sergen Yalçın Las Vegas'ta kumarhanede kameralara yakalandı

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş ile şampiyonluk sevinci yaşayan Sergen Yalçın, geçtiğimiz gün Las Vegas’ta elinde dolu bir çantayla yürürken görüntülendi.

Las Vegas'ta tanıdık bir isim

Futboldaki yeteneği kadar şans oyunları ve kumara düşkünlüğüyle de bilinen Sergen Yalçın’ın bugünlerde Las Vegas’ta olduğu fark edildi. Burak Altındağ’ın “Las Vegas’ta bir otelde tanıdık bir isim görüntülendi…” notuyla paylaştığı video, sosyal medyada gündem oldu.

İlgini Çekebilir
Altıntop ve Kuntz'a sert eleştiri! "Sergenler, Bertuğlar kurtarır bu futbolu"
Habere Git

Şans oyunlarını hep sevdi

Sergen Yalçın’ın yıllar önce Fatih Altaylı’ya verdiği bir röportajda iddia ve şans oyunlarına 10 yaşında başladığını söylemesi herkesi şaşırtmıştı. Hatta öyle ki Sergen Yalçın’ın Beşiktaş A Takımına ilk çıktığı zaman, kendinden büyükleri bile iddia ve şans oyunlarına başlattığı o dönemin en çok konuşulan konuları arasındaydı.

Belarus’ta bir gece kulübü açılışı

Sergen Yalçın, geçtiğimiz haftalarda Belarus’ta bir gece kulübünün videosunda kameralara yakalanmıştı. Bu gece kulübü videosundan sonra Yalçın, “Herkesin özel hayatı var, dışarda ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez, suç işlemedim sonuçta” açıklamasında bulunmuştu.

A Milli Takım iddiaları

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde A Milli Takım’ın kendi evinde Ermenistan ile 1-1 berabere kalmasından sonra bir hoca değişikliği iddiaları medyada geniş yer buldu. Stefan Kuntz’un yerine ise birçok isim gündeme geldi.

İlgini Çekebilir
Japonya maçında Kuntz'a olay tepki: "Go Home Kuntz"
Habere Git

Abdullah Avcı, Fatih terim ve Sergen Yalçın Stefan Kuntz'un yerine teknik direktörlüğe getirilecek aday listesinin başını çekti.

Senin için hazırladığımız haberler