Vincenzo Montella: Daha iyi bir Adana Demirspor için uğraşıyoruz

İsa Kethüda
21.09.2021 - 22:56 | Son Güncellenme: 21.09.2021 - 23:20

Adana Demirspor'un deplasmanda Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşma sonrası teknik direktör Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Vincenzo Montella: Daha iyi bir Adana Demirspor için uğraşıyoruz

AJANSSPOR-HABER

Adana Demirspor'un deplasmanda Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşma sonrası teknik direktör Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu. 

"Birkaç tane hata oldu"

Montella, "90 dakikaya baktığınız da ilk yarıda da oyunu beğenmiştim. Bazı pozisyonlar da birkaç tane hata oldu. İlk 2 golde şans yanımızda değildi. Bu kadar kaliteli bir takıma karşı sonucu tekrardan kendi lehine çevirebilmek çok önemli. İkinci yarıda gösterdikleri ruh için oyuncularımı tebrik ediyorum. 

"Oyundan hiç kopmayan bir Adana Demirspor sergilemek istedik"

Oyundan hiç kopmayan bir Adana Demirspor sergilemek istedik, bunu da başardık. 15 günlük süreçte takımın kat ettiği yolu iyi buluyorum. Burada oyucnuları geliştirmek istiyoruz. Daha iyi bir Adana Demirspor için uğraşıyoruz. Herkes öğrenmeye hevesli. Bu sonuçlar inanç katmalı ondan sonrası çok kolay" dedi. 

“Balotelli hatalı ama önceki açıklamalar da hatalı”

Takımın şu ana kadar kat ettiği yolu beğendiğini söyleyen Montella, “Oyuncular geldiğimizden bu yana öğrenmeye açık. Biz de yol göstermeye çalışıyoruz. İlk haftamız biraz travmayla geçti ama son 10 gündeki gelişmeleri güzel şekilde takip ediyorum” dedi. Son olarak Balotelli’nin gol attıktan sonra yaptığı hareketle ilgili konuşan Montella, “Maç içinde yanıma çağırdığımda sadece oyuna konsantre olmasını söyledim. Çünkü 3-3’ü yakalayabileceğimize inanmıştım. Kendisinin yaptığı hareket tabii ki doğru değil ama öncesinde yapılan bazı açıklamalar var, bunlar da doğru değil. İletişim yollarından aldığı bir mesaj vardı belki de Balotelli’nin. Bu durum böyle bir reaksiyon sergilemesine neden olmuş olabilir belki. Ama iki taraf da doğru değildi” diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler