Eski Galatasaraylı Vinicius transferde Süper Lig ekibine önerildi

Aleyna Gürgen
27.06.2024 - 09:32 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 09:42

Transfer Haberleri: Geçen sezonun devre arasında Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Carlos Vinicius, santrafor arayışındaki Antalyaspor’a önerildi.

Eski Galatasaraylı Vinicius transferde Süper Lig ekibine önerildi

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Geçen sezonun ikinci yarısında Fulham’dan kiralık olarak Galatasaray forması giyen Carlos Vinicius, Süper Lig ekibine önerildi. Brezilyalı futbolcu, Adam Buksa ve Britt Assombalonga ile yollarını ayıran Antalyaspor’a önerildi.

Kiralık formülü

Bonservisi halen Fulham’da olan 29 yaşındaki futbolcunun bir kez daha kiralanması üzerine talepler bulunuyor. Kariyerinde Napoli, Monaco, Benfica, Tottenham gibi takımların formasını giyen Vinicius, Eylül 2022’de Benfica’dan Fulham’a 5 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Fulham’da 48 maça çıkan deneyimli futbolcu, 8 gol ve 3 asist üretti.

Galatasaray’da beklentileri karşılamadı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray’a kiralık olarak gelen Vinicius, beklentileri karşılayamadı. Mauro Icardi’nin alternatifi olarak kadroya katılan Brezilyalı, Süper Lig’de 10, Türkiye Kupası’nda da 2 maça çıkarken, 2 kez gol sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'dan İsrailli futbolcuya 'geri dön' çağrısı
Habere Git

1.2 milyon Euro’ya mal oldu

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın 600 bin Euro kiralama, 600 bin Euro da maaş ödemesi yaptığı Vinicius için Sarı-Kırmızılıların kasasından 1 milyon 200 bin Euro çıktı. Antalyaspor için bu rakamın daha aşağılara çekilebileceği de ortaya koyulan iddialar arasında yer aldı.  

Gremio’nun da gündeminde

Gelecek sezon Süper Lig’de yer almaya sıcak bakan Brezilyalı futbolcuya ülkesinden de bazı kulüplerin ilgisi bulunuyor. 29 yaşındaki futbolcu için Brezilya ekiplerinden Gremio’nun da girişimlerinin olacağı ülke basınında ortaya atılan iddialar arasında yerini aldı.

Senin için hazırladığımız haberler