Vitor Pereira: "2 kere gelip 2 gol attılar"

İsa Kethüda
24.10.2021 - 21:38 | Son Güncellenme: 24.10.2021 - 21:50

Fenerbahçe'nin sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 yenildiği maç sonrası teknik direktör Vitor Pereira konuştu. İşte Portekizli çalıştırıcının açıklamaları.

Vitor Pereira: "2 kere gelip 2 gol attılar"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 mağlup olduğu maç sonrası teknik direktör Vitor Pereira açıklamalarda bulundu.

"Bugün takım her şeyi yaptı"

Üzgün olduklarını belirten Pereira, "Maç içerisinde değişiklikleri yapmamız gerekiyor. Çünkü yorulanlar oluyor. Baskılı oyuna devam etmek için bu şart. Bugün takım her şeyi yaptı. Gerçekten çok önemliydi bu maç, çok üzgünüz. Ama 2 kere gelip 2 gol attılar. 

"Bunu telafi etmek için çalışacağız"

Belki yarım puanı bile hak etmediler. Ama futbol böyle adaletsiz. Taraftarlarımız birinci golden sonra da bizi destekledi. Bunu telafi etmek için çalışacağız. Taraftarlar kadar bizim de çok üzgün olduğumuz bir maç. 

"Savaşmaya devam edeceğiz"

Sahada her şeyimizi verdik, baskılı oynadık, rakibi yarı sahalarından çıkarmadık. Taraftarlarımız için çok üzgünüm, ikinci gole kadar bizi çok desteklediler. Biz savaşmaya devam edeceğiz.

"Taraftarın tepkisi normal"

Yoğun maç takviminden dolayı istediğimiz seviyede antrenman yapamamaya başladık. Milli takımlara giden oyuncularımız oldu. Bu seviyeyi koruyamadık. Taraftarın tepkisi normal çünkü hayal kırıklığı yaşıyorlar. Bizim taraftar için çalışmamız gerekiyor çünkü onlar bu kulübün ruhu. Taraftarlarımız için bir sonraki maçta 3 puanı almak adına elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi. 

İlgini Çekebilir
Kadıköy'de bir ilk: Koç'a istifa çağrısı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler